FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic a așteptat 51 de zile înaintea primei riposte: „S-a văzut cine e laș la Dinamo!”

Mircea Rednic (59 de ani) a vorbit pentru prima dată după demiterea de la Dinamo și a lansat „săgeți” în direcția fotbaliștilor care au dorit plecarea lui.
Mircea Rednic (59 de ani) a vorbit pentru prima dată după demiterea de la Dinamo și a lansat „săgeți” în direcția fotbaliștilor care au dorit plecarea lui.

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 16:46 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 17:06

Mircea Rednic (59 de ani) a vorbit pentru prima dată după demiterea de la Dinamo și a lansat „săgeți” în direcția fotbaliștilor care au dorit plecarea lui. 

Mircea Rednic a așteptat 51 de zile, perioada scursă de la anunțul oficial al plecării, înainte să vorbească din nou public despre situația de la Dinamo. Antrenorul, liber de contract în acest moment, promite dezvăluiri tari, dar amână momentul. Spune că nu vrea să afecteze echipa înaintea meciului de astăzi, de la ora 19:55, cu CS Universitatea Craiova

Dinamo, dezmembrată înaintea partidei cu CSU Craiova » Absențe importante din lotul lui Stoican
DINAMO
Dinamo, dezmembrată înaintea partidei cu CSU Craiova » Absențe importante din lotul lui Stoican

Mircea Rednic, primul mesaj după despărțirea de Dinamo: „S-a văzut cine e laș”

„Acum o să-i las pe ei să vorbească, să facă și vedem pe urmă. Lumea o să-mi dea dreptate. Nu vreau să comentez în plus, au meci greu azi cu Craiova, săptămâna e grea și nu e momentul. Eu, când o să ies, o s-o fac cu argumente, nu cu povești, cu liste și alte chestiuni. 

Dacă nu au vrut să meargă pe mâna mea și au ales să meargă pe mâna jucătorilor care acum le-au întors spatele, e treaba lor. Uite că s-a văzut cine e laș!”, a spus Mircea Rednic, potrivit Playsport

Mircea Rednic: „Exista posibilitatea să aducem jucători de la Real Madrid”

Dragoș Sterpu, reprezentant al DDB Spania, susține că demarase negocierile cu Real Madrid Castilla, echipa secundă a celor de la Real Madrid, și că Dinamo ar fi putut împrumuta mai mulți fotbaliști din Spania. Sterpu l-a invocat în mesaj și pe Mircea Rednic. Fostul antrenor al „câinilor” și-ar fi dat acceptul, dar a fost ulterior demis de Iuliu Mureșan.

„Da, așa este, confirm. A fost vorba de o discuție la începutul lunii decembrie, începută, poate, chiar în noiembrie. O propunere pentru un amical cu Real Madrid, în care ei ar fi folosit jucători care nu prind lotul, de la Castilla sau fotbaliști mai tineri care nu sunt în vederile lui Ancelotti.

Apoi exista posibilitatea de a transfera jucători de acolo, cu toate că eu am considerat că este destul de greu, cine vine să joace în România? O relație de genul acesta era binevenită. Ei ar fi trebuit să ne propună, avem jucătorul x și y, te interesează sau nu te interesează”, a comentat Mircea Rednic, potrivit sursei citate.

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Dinamo - CSU Craiova

Citește și alte știri despre Dinamo:

UTA - Dinamo, SOLD OUT într-o oră! Se anunță show total în tribunele de pe „Francisc Neuman”

EXCLUSIV Replica lui Stoican după acuzațiile lui Prunea: „Îmi consum energiile pentru a salva cel mai mare brand din sportul românesc”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  11 Februarie 2022, 05:51

rednic a gresit pentru ca a pierdut vestiarul. insa nu trebuia demis. trebuia tinut. insa jucatorii adusi erau slabi. rednic trebuia sa se reinventeze . si faptul ca fica lui era implicata gresit de catre rednic. insa nu stoican trebuia adus. cineva este depasit de situatie. toti de la dinamo se vaita si fostii la fel dar nu misca nimeni. amatori, cu salarii mari si dorm pe ei. cum domnul citzu nu este judecat pentru cele 120 de milioane de vaccinuri cumparate la ce sa te ma astepti?

creeperno115
creeperno115  •  10 Februarie 2022, 22:42

Degeaba se facea amical ca nu venea nimeni la Dinamo

boreal47
boreal47  •  10 Februarie 2022, 21:32

Pai nu le dadea jucatori, le dadeau echipament folosit :):):):)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close