FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revenirea lui Rednic la Dinamo, criticată: „Nu îi mai nimerește. Hai să ne gândim ce jucători importanți a adus”

Revenirea lui Rednic la Dinamo, criticată: „Nu îi mai nimerește. Hai să ne gândim ce jucători importanți a adus”
Revenirea lui Rednic la Dinamo, criticată: „Nu îi mai nimerește. Hai să ne gândim ce jucători importanți a adus”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 20:30 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 20:35

Mircea Rednic, 59 de ani, este singura opțiune a lui Dinamo pentru banca tehnică. „Puriul” ar urma să-i preia pe „câini” în următoarea pauză competițională dedicată echipelor naționale.

Impresarul Florin Manea a comentat , din ipostaza ipotetică de director sportiv al „câinilor”, întoarcerea lui Rednic în Ștefan cel Mare.

„Incontestabil este un antrenor bun, cu experiență. Eu nu m-aș gândi la el, pentru că nu aș mai aduce eu jucători, dacă aș fi director sportiv. Ca valoare, da, l-aș pune. Dar nu aș putea.

Nu îi mai nimerește. Hai să ne gândim ce jucători importanți a adus Rednic: Gnohere, Mevlja, Puljic, Palic… Fă-i o medie. Dacă are cinci jucători buni din 80 aduși nu e o medie bună.

Nu poți să îi iei omului ceea ce are. Nu poți să îl acuzi că nu știe fotbal sau că nu e antrenor. Eu cred că obiectivul lui trebuie salvarea de la retrogradare, în primul rând”, a spus Manea pentru Prosport.

Prima reacție a lui Rednic despre revenirea în Ștefan cel Mare: „E un risc pentru imaginea mea. Dacă nu era vorba de Dinamo, nu stăteam la discuții!”
dinamo
Prima reacție a lui Rednic despre revenirea în Ștefan cel Mare: „E un risc pentru imaginea mea. Dacă nu era vorba de Dinamo, nu stăteam la discuții!”

EXCLUSIV Rednic e antrenorul ales de Dinamo! Când urmează să fie anunțat oficial

Din informațiile GSP, Rednic are șanse mari să revină la Dinamo din octombrie. Până atunci, A1 va rămâne Sorin Colceag, care cunoaște foarte bine lotul de jucători. 

Apoi, Colceag va deveni „secundul” lui Rednic, la fel ca Iulian Mihăescu, un mai vechi colaborator al „Puriului”.

Până la pauza din octombrie, Dinamo mai are de jucat un meci în „16”-imile Cupei, cu Ripensia Timișoara, și două runde de campionat, cu CS Universitatea Craiova (d) și UTA (a).

Dinamo nu a grăbit negocierile cu Rednic, întrucât e „blocată” în acest moment și de situația lui Dario Bonetti. Antrenorul italian - infectat cu COVID-19 - nu a semnat încă rezilierea contractului.

Sursele Gazetei susțin că Rednic se pregătește deja să înceapă al 5-lea mandat ca antrenor al lui Dinamo.

Rednic este liber de contract din aprilie, după despărțirea de Viitorul, actuala Farul Constanța. „Puriul” a mai antrenat Dinamo în patru mandate, ultima dată în 2018-2019. Cu Mircea Rednic pe bancă, Dinamo a câștigat ultimul titlu de campioană, în sezonul 2006-2007.

Ca jucător, Rednic a evoluat pentru Dinamo din 1983 până 1991, perioadă în care a câștigat de două campionatul (83-84, 89-90), de trei ori Cupa României (83-84, 85-86, 89-90) și a jucat în semifinalele CCE (1984) și Cupa Cupelor (1990).

15e locul pe care-l ocupă Dinamo în Liga 1 după 9 etape (6 puncte)

Mircea Rednic, chemat înapoi la Dinamo: „O să ajute și financiar”

Foști campioni cu echipa roș-albă, Kiriță și Marius Niculae au analizat problemele clubului și au căzut de acord în privința numelui viitorului antrenor: Mircea Rednic.

„Am avut o bancă dinamovistă şi asta îi lipseşte lui Dinamo acum. Şi investitori, pe care acum toată lumea îi regretă. Mircea Rednic este o soluţie pentru Dinamo pentru că el a ajutat Dinamo şi e un om care poate să vină să facă treabă, dar aşa cum vrea el.

Trebuie să îi dai frâiele, să-i dai hăţurile în mână, să preia echipa și să-i dai timp. Eu am încredere în el. O să ajute și financiar, ştie să motiveze jucătorii. Dar îi trebuie timp. Echipa e derutată, nu are moral şi trebuie să vină antrenorul ăla de care are nevoie Dinamo.

Doar că trebuie şi cineva pe bancă, care  să reprezinte Dinamo. Galeria trebuie să fie reprezentată. Structura asta a lui Dinamo trebuie să includă jucători care au jucat la Dinamo şi ar trebui ca galeria să fie reprezentată prin ei.

De ce toţi jucătorii care au fost la Dinamo au fost îndepărtaţi? De ce nu vor să-i aducă? De ce nu vor să facă un proiect în care să fie reprezentați jucătorii lui Dinamo? Iuliu Mureşan ce treaba are cu Dinamo? El, săracul, a venit să ajute Dinamo, dar n-are nicio treabă cu Dinamo, să fim serioşi”, a spus Giani Kiriță la TV Telekom Sport.

Nea Mircea întotdeauna a vrut să antreneze Dinamo. N-ar fi la prima revenire, nu? Dacă vine să antreneze, atunci să o facă bine şi să scoată Dinamo din acestă situaţie
Marius Niculae

Probleme cu nocturna la Dinamo - FC Botoșani

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Motivul pentru care Vasile Miriuță nu ia în calcul o revenire la Dinamo: „Am fost scârbit! Nu am vrut să mai fiu antrenor”

„A avut febră 39,4! Dinamo nu s-a interesat de starea lui de sănătate” » Ultimele informații despre Dario Bonetti

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
ge0x
ge0x  •  21 Septembrie 2021, 18:44
Postat de reddogsv. pe 20 Septembrie 2021, 22:39

Rednic are ochi la jucatori, si la Iasi adusese fotbalisti buni ca Luckassen ,Passaglia sau Omoh, iar la Dinamo nu mai zic, singurii bani intrati in club din transferuri au venit din perioada Rednic. Sa ne aducem aminte de Palic,Mevlja,Puljic,Gnohere,Vojnovici,Dussaut, daca nu i vindea negustoru de negoita acum Dinamo mai avea cel putin 2 titluri in palamares, dar asa e cand iti arde stomacu de foame si esti un sarac lipit.

A adus mai multi jucători buni. Dar mereu a trebuit sa aducă in grabă si treabă tot in graba sa facă.

sdoru
sdoru  •  21 Septembrie 2021, 13:07

Bine ia invatat balanescu pe impresari!!!! balanescu oferea salarii mari si comisioane dupa care le impartea cu impresarii!!!! Va obisnuit balanescu sa devalizati clubul Dinamo nu-i asa florine???!!!!! ps. SA VINA REDNIC!!!!!

paolo14
paolo14  •  21 Septembrie 2021, 05:30
Postat de reddogsv. pe 20 Septembrie 2021, 22:40

Plus ca ar imprumuta si clubu cu bani si ar da si prime jucatorilor, deci sunt sanse si mai mari sa iesim din insolventa la termen, pentru ca Rednic nu vine doar sa se bata la retrogradare. Vrea in Europa

Daca împrumută, trebuie să ia înapoi de undeva, ca și tararache și bucurica!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează