FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Mircea Rednic e furios: „O să ajungem să facem prostituție în fotbal! De ce nu le mai urmăm exemplul?”

Mircea Rednic nu e de acord cu reluarea campionatului FOTO: Captură @TV Telekom Sport
Mircea Rednic nu e de acord cu reluarea campionatului FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2020 20:47

Mircea Rednic, 48 de ani, antrenorul celor de la Poli Iași, consideră că sezonul actual de Liga 1 ar fi trebuit întrerupt.

La iniţiativa președintelui Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, mai multe formații din play-out au solicitat LPF îngheţarea play-out-ului. Liga a răspuns negativ, fapt care l-a nemulțumit pe Mircea Rednic.

Rednic: „O să ajungem să facem prostituție în fotbal”

„Aici nu e vorba numai de bani, e vorba de sănătatea noastră, sănătatea multor sportivi. Furnizăm meciuri... acum trebuie să şi prestăm, că am luat banii înainte. O să ajungem să facem prostituţie în fotbal. Ceea ce facem noi acum în niciun caz nu are treabă cu fotbalul. 

De ce nu luăm exemplu de la alte ţări? Tot am mers noi pe sistemul din Belgia. Belgia a întrerupt campionatul când mai avea o singură etapă. Putea să joace fără spectatori. S-a închis campionatul, Brugge campioană pe merit, pentru că era diferenţă mare, Beveren a retrogradat... Dar Beveren mai avea un meci acasă. Oostende cu Cercle Brugge jucau împreună. Dacă Cercle bătea Oostende şi Beveren câştiga cu Genk se salva. S-a decis, asta a fost decizia care s-a luat şi toată lumea a respectat-o”, a declarat Mircea Rednic conform TV Telekom Sport.

VIDEO / 6 echipe din play-out nu mai vor să joace

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Ioan Andone e îngrijorat: „Să vedem testele care s-au trimis la Matei Balş”

Sepsi a primit rezultatul testelor pentru COVID-19 » Comunicatul oficial al clubului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
robotzel
robotzel  •  17 Mai 2020, 11:58
Postat de partea47mea pe 17 Mai 2020, 07:57

Nu-imai dati ba exemplu pe nemti!Au fortat pornirea jocurilor doar pentru bani,atat.Ati vazut cum arata fotbalul fara spectatori in tribuna? Jalnic spre hidos,nu poti privi asa ceva! Un dezastru!

Atunci Italia este ok? Și ei pornesc campionatul. Daca fotbaliștii trebuie protejați atunci sa trimitem și medicii acasă să fie protejați. La fel sa facem cu poliția, salvarea ai pompierii. Ei nu merita să trăiască? Cu ce sunt atât de expuși fotbaliștii? Nu tu spectatori langa ei, sunt testați după 2 săptămâni de izolare. Rămân în izolare până la finalul campionatului. Deci unde este problema? Pt că Rednic să poată apărea la televizor trebuie că alte persoane să muncească. Ei nu au drept la sănătate? Hai sa oprim totul și să vedem dacă mai contează fotbalul sau hai sa oprim fotbalul și toți să de-a banii înapoi pt drepturi tv și salarii. TOT!

georgescugeorge1994
georgescugeorge1994  •  17 Mai 2020, 09:29

Nea Mircea .....lasa vrajeala. Cand ati luat banii de televiziuni a fost bine, returnati banii ........si nu mai jucati. Ce atata gargara......... Dar voi vreti nu vreti sa returnati nici banii, nici sa jucati, si nici sa nu platiti fotbalisti( care sunt in somaj tehnic). Hahahhah..........smecherie romaneasca

endeavour
endeavour  •  17 Mai 2020, 09:21

Play-off-ul trebuie sa dispara in Romania! A readus la putere cooperativa gigista, fotbalul de cumeyrie si relatiile politice dintre primarii care si-au facut echipe pe spinarea chiriilor multinationalelor. Nimic productiv, constructiv! Vom ramane o liga a satelor, dar care nu va mai interesa pe nimeni! Televiziunile nu vor mai avea de ce sa platrasca un fotbal cu tribune goale! O echipa pe județ in liga 1, si asa e prea mult pentru unii!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close