FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic îl ia tare pe Bogdan Bălănescu: „Am fost trei în barcă, a rămas doar unul! Nu mai am încredere în el”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 22:31

Mircea Rednic a reacționat după apariția suporterilor la Rin și la Săftica și își menține ideea că ar reveni la Dinamo, însă nu ar mai putea lucra cu directorul general Bogdan Bălănescu, în care nu mai are încredere. 

„Eu am spus că mi-e greu să mai lucrez cu Bălănescu. N-au fost probleme cu el, dar ce am văzut în ultimele zile mă pune pe gânduri. Când am venit eu la Dinamo, am fost trei în barcă, eu, Bogdan Bălănescu și Alexandru David.

Unul a căzut din barcă, pe mine m-au demis și a rămas unul (n.r. Bogdan Bălănescu). Din moment ce eu l-am văzut pe Antonio (n.r. managerul clubului), care e clar că l-a adus pe Neagoe, ce să mai zic?!

Antonio e prieten cu Bogdan Bălănescu și a lucrat cu Neagoe în Cipru. Fac și eu niște legături. Bogdan mi-a zis că Ionuț Negoiță a decis să nu mai continuăm. Ce să mai vorbesc, acordul era deja redactat! Nu mai am încredere în Bogdan. Revin la Dinamo doar în condițiile mele”, a zis Mircea Rednic la TV Digi Sport.

MIRCEA REDNIC DESPRE...

...bugetul pe care îl avea promis: „Bogdan a zis că am posibilitatea să aduc chiar și jucători cu 10.000 de euro pe lună. Chiar 3 jucători cu acest contract. Știu ce portar vine la Dinamo, va avea 9.000 de euro pe lună. Pe banii ăștia și eu puteam aduce”

...suporterii dinamoviști: „Îmi pare rău pentru Eugen Neagoe. Suntem prieteni.  Vă dați seama că mă bucur că suporterii mă apreciază. Dar nu sunt de acord cu violența sau cu injuriile! Însă eu nu vreau să judec suporterii în niciun fel. Le mulțumesc că mă apreciază, din fericire ei au înțeles ce s-a întâmplat. M-am simțit folosit! Când lucrurile mergeau prost, eu am fost ca un tampon pentru suporteri”

vezi ȘI:

Surprize, surprize: „Geană” e peste Rednic la un capitol la care „Puriul” părea campionul absolut!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
omidiu
omidiu  •  06 Iunie 2019, 08:19

Am inteles metafora cu barca. Mai trebuia spus totusi ca barca e gaurita peste tot si ca o sa se scufunde curand. Nu am inteles totusi la ce fel de tampon se referea nea Mircea.

ticbis
ticbis  •  06 Iunie 2019, 00:05

Mi-e greu sa inteleg de ce ar antrena Rednic un club care, potrivit afirmatiilor lui de ieri, n-are nimic: nici stadion, nici istorie si nici palmares!:)

stoichkov8
stoichkov8  •  05 Iunie 2019, 23:41
Postat de alexandru.popescu pe 05 Iunie 2019, 23:34

Daca Redmic iubeste Minamoul asa mult cum pretinde, atunci merge la echipa lui Nicu Badea din liga a 4-a, acolo unde e palmaresul.

Hopa s.a trezit clona lui usuf. Mai popescule. Cum sa te cheme Alex.Popescu.? Ori esti Alex, ori esti Popescu? Esti neam cu usuf?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează