FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - UTA ARAD 1-3

Mircea Rednic visează la play-off după victoria cu U Cluj: „Lumea n-are răbdare la Arad”

Mircea Rednic, foto: Imago Images
Mircea Rednic, foto: Imago Images

Articol de , - Publicat duminica, 04 februarie 2024 15:35 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 18:37

UTA Arad a învins-o pe Universitatea Cluj, scor 3-1, în etapa cu numărul #24 din Superliga. Eric Omondi (29 de ani), cu o dublă, și Kevin Luckassen au marcat pentru arădeni.

Mircea Rednic, tehnicianul arădenilor, s-a declarat mulțumit la finalul partidei. El a adus foarte mulți jucători la Arad, iar Eric Omondi (29 de ani) a impresionat în partida din această după-amiază. Jucătorul din Kenya a deschis scorul în minutul 13 și a marcat golul 3, în minutul 55.

Prima reacție a lui Elias Charalambous după ce a fost jignit în direct că ar avea „creier zero”: „Nu știu dacă asta vinde sau dacă așa devin oamenii faimoși”
FCSB
Prima reacție a lui Elias Charalambous după ce a fost jignit în direct că ar avea „creier zero”: „Nu știu dacă asta vinde sau dacă așa devin oamenii faimoși”

Mircea Rednic: „Dacă batem Botoșani începem să visăm”

„Am încredere, mai ales după meciul cu Sepsi, am meritat victoria și nu le-am dat nicio șansă. Ei au avut execuția lui Popa, dar în rest nu și-au creat ocazii. I-am blocat din punct de vedere tactic și al organizării, știam că au jucători care pot face diferența, știam că Nistor poate inventa o pasă, ne-am luat măsuri și a fost bine, am avut și alte ocazii pe lângă cele 3 goluri.

Știam că o sa avem spații și știam că zona vulnerabilă e acolo, în centru, sunt jucători puternici, dar greoi, noi am profitat, am reușit să-i surprindem și să înscriem. Am insistat foarte mult să vină Omondi, lumea n-are răbdare la Arad, eu aduc jucători care au nevoie de timp. Omondi n-a jucat în meciurile de pregătire pentru că nu avea viză Schengen. Avea nevoie de ritm, el a jucat bine și meciul trecut.

Le-am zis jucătorilor că nu trebuie să fim egoiști, nu știi ce se poate întâmpla într-un meci, nu poți să te joci cu o echipă precum U Cluj, eu zic că dacă reușim să câștigăm acasă cu Botoșani, începem să visăm, ar fi păcat să nu o facem ținând cont de tot efortul care s-a făcut aici”, a spus Mircea Rednic, la Digisport.

Nu am început foarte bine, am avut noroc pentru că golul (n.r., de 1-0) a fost anulat. Avem mai multă încredere în noi. De acum înainte trebuie să privim mai sus. Omomdi mi-a pasat, mă bucur că nu a fost egoist
- Kevin Luckassen, atacant UTA Arad

UTA Arad, victorie clară cu U Cluj

În minutul 13, Massoero pierde cu ușurință o minge la mijlocul terenului. Omondi i-a furat balonul și a plecat într-o cursă solitară spre poarta lui Iliev. A intrat în careu și a șutat perfect, de la 10 metri.

Ulterior a venit rândul lui Mitrea să gafeze. Deși avea prim-planul la o minge la marginea careului, fundașul lui U Cluj a pierdut duelul cu Omondi. Acesta a intrat în careu, l-a driblat pe Iliev și i-a pasat lui Luckassen, care a făcut 2-0 cu un șut din 6 metri.

Clujenii au dat semne de revenire în finalul primei reprize, când au redus din diferență. În minutul 45+4, Daniel Popa a marcat un gol superb, cu un șut la colțul lung, de la marginea careului.

Doar că arădenii au reușit să taie rapid elanul gazdelor. În minutul 55, Omondi a trimis o minge spre poarta arădenilor, care a trecut printre toți jucătorii, l-a păcălit pe Iliev și a intrat în poartă. S-a făcut 3-1 și UTA a scăpat de orice emoție.

Astfel, UTA ajunge la 7 victorii. Acumulează 30 de puncte și e pe locul 11. În timp ce U Cluj e pe 8, cu 32 de puncte.

Citește și alte știri:

Gheorghe Hagi, atac dur la adresa contestatarilor Cristinei Neagu: „Ce atâta invidie și răutate? Hai să ne trezim odată!”
FARUL
Gheorghe Hagi, atac dur la adresa contestatarilor Cristinei Neagu: „Ce atâta invidie și răutate? Hai să ne trezim odată!”
Verdictul specialistului: „Djokovic trebuia să fie eliminat”
RAPID - OȚELUL GALAȚI 2-1
Verdictul specialistului: „Djokovic trebuia să fie eliminat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rav410wrc
rav410wrc  •  04 Februarie 2024, 18:33

Cum sa n-avem rabdare, nea Mircea !? Pai in 24 de etape, cu Rednic la timona, am facut deja cu 3 puncte mai mult, decat dupa 30 de etape, in sezonul trecut ... Si parca jucatorii din sezonul trecut pareau putin peste cei din sezonu' asta, cat despre salarii cred ca erau duble, fata de ce se castiga acum la UTA !? Asa ca, chapeau bas, Mircea Rednic !! Trebuie sa profitam de faptul ca aceasta a fost etapa UTA-ei si avem nevoie de 3 puncte, acasa cu Botosani, ca sa putem spera, cu sanse reale, la locul 6, ultimul de play-off !! Plus maine, un egal la voluntari ;)))

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  04 Februarie 2024, 16:07

Cu regret dar " U " atenție Este o candidata serioasa la retrogradare ( ma rog la baraj ) ! Efectiv umbla pe teren ,se ascund după adversari ,iar Nistor și Chipciu cu tot respectul pt. ce au făcut, nu știe nimeni ce joaca ( f. dezordonat ) și când joaca ! În vestiar cred ca Sabau care se poarta frumos ,mult prea permisiv cu fotbalistul roman ,ei înțeleg total invers fac ce vreau !? Chiar ar trebuii sa - și dea demisia și sa antreneze jucătorii ei între ei pe rand ca prea se cred vedete " expiratii " ăștia!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează