FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - FC BOTOȘANI 1-0

Mircea Rednic, în al nouălea cer după victoria cu Botoșani: „Nu-mi imaginam”

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA Arad, a oferit prima reacție după succesul din etapa cu numărul #3 din play-out-ul Superligii. +9   FOTO
Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA Arad, a oferit prima reacție după succesul din etapa cu numărul #3 din play-out-ul Superligii.

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 20:21 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 20:53

UTA Arad - FC Botoșani 1-0. Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul gazdelor, a oferit prima reacție după succesul din etapa cu numărul #3 din play-out-ul Superligii.

Tehnicianul arădenilor le-a mulțumit celor 5.000 de copii care au fost prezenți la această partidă și a precizat faptul că victoria echipei sale se datorează în mare parte susținerii lor. Tehnicianul a fost atât de încântat de succes încât le-a dat liber jucătorilor pentru ziua de mâine și a anunțat faptul că UTA se va salva în mare parte de la retrogradare în cazul în care va câștiga partida următoare, cu Hermannstadt.

Interes URIAȘ pentru derby-ul de titlu dintre FCSB și Craiova! Câte bilete au vândut roș-albaștrii: „Greul de acum începe”
FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Interes URIAȘ pentru derby-ul de titlu dintre FCSB și Craiova! Câte bilete au vândut roș-albaștrii: „Greul de acum începe”

Mircea Rednic, după UTA Arad - FC Botoșani 1-0: „E incredibil ce se întâmplă aici, la Arad”

„Sunt trei puncte importante, dar vreau să încep cu atmosfera, care a fost incredibilă. Nu-mi imaginam așa ceva, au fost 5.000 de copii, au strigat, ne-au încurajat, au mare merit la victoria noastră.

Scopul scuză mijloacele, am făcut o primă repriză bună, am avut emoții în a doua, trebuie să-l felicit pe Kucher (n.r. portarul, pentru intervențiile pe care le-a avut), fundașii centrali. A fost un moment delicat, fără galerie, dar s-a format o echipă bună și trebuie să ne bucurăm.

Le-am dat liber mâine deși nu era în program. Au meritat, prime nu le-am mai dat, asta e prima pentru efortul făcut. Sunt momente în care mai jucăm și așa, per ansamblu asta am vrut. În sfârșit, am ajuns pe primul loc în play-out. Sper că decizia care se va lua va fi pentru fotbal (n.r. apelul făcut de UTA după suspendarea primită). Acum au fost 5.000 de copii, mai adăugăm 5.000 de fete și femei frumoase și jucăm cu stadionul plin (n.r. râde), nu-mi fac probleme.

E incredibil ce e aici, la Arad. E un exemplu, demonstrează faptul că Aradul trăiește prin fotbal, de la cei mici până la cei în vârstă. Mă bucur că sunt antrenorul lor. Nu vreau să stăm cu emoții ținând cont de starea mea de sănătate, dacă vom câștiga meciul de vineri cu Sibiu avem șanse mari să ne salvăm”, a declarat Mircea Rednic, la Prima Sport.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Bogdan Andone a explicat schimbarea după „modelul Becali”, efectuată în minutul 30: „Am făcut-o în interesul echipei”
UTA - BOTOȘANI 1-0
Bogdan Andone a explicat schimbarea după „modelul Becali”, efectuată în minutul 30: „Am făcut-o în interesul echipei”
Cei de la CFR nu „dezarmează” » Anunț curajos înaintea meciului cu Rapid
RAPID - CFR
Cei de la CFR nu „dezarmează” » Anunț curajos înaintea meciului cu Rapid

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Baluba
Baluba  •  06 Aprilie 2024, 08:30

Rednic: "Nu'mi imaginam!". Iftime: "M'azv^rl di pi jiam!".

rav410wrc
rav410wrc  •  05 Aprilie 2024, 21:01

Respect Mister Rednic !! Chapeau bas Mircea !! Omul care a preluat UTA de pe locul 15, cu 4 etape inaintea finalului sezonului trecut si a adus-o pe locul 7, in mai putin de un an, cu salariile catre jucatori injumatatite, iar cei cu ifose invitati sa-si caute de lucru prin alte parti !! ;)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează