FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic se amuză după ce Șumudică s-a plâns de situația din Arabia: "Poate d-asta i s-a făcut rău! Eu ce să mai zic?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 15:48

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a reacționat după ce Marius Șumudică s-a plâns de condițiile de la echipa sa, Al Shabab. (Vezi AICI declarația lui Șumudică)

Rednic a comparat situația lui Șumudică cu cea pe care a avut -o el la Al Faisaly, acolo unde a antrenat din iulie până în octombrie.

"El se plânge că a cumpărat jucători de 5 milioane de euro. Eu ce să mai zic? Eu am cumpărat de 0 euro. Eu nu am avut buget, nu am făcut eu transferurile. Toți jucătorii aduși au venit liberi.

S-a accidentat un portughez și l-am adus pe Puljici. Ce pot să mai zic eu?
Am văzut că i s-a făcut rău, dar după 10 minute era la televizor și făcea analize. La el la echipă a venit un președinte bun, care va face transferuri în iarnă. Dar acolo se pune problema dacă reziști până la iarnă. Poate d-asta i s-a făcut rău. Știa că dacă nu câștiga, era greu", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă de dinaintea meciului Chiajna - Dinamo, 21:00, de luni.

Citește și: Rednic nu s-a abținut! Replica dată lui Gigi Becali: "Să înceapă de acum să-şi facă antrenamentul"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dtdr
dtdr  •  28 Octombrie 2018, 02:06

Asa antrenor asa buget. Cum e turcu-i si pistolul !

masinameaeata
masinameaeata  •  27 Octombrie 2018, 23:56

Bravo Mircea, le cam zici in fata la baieti si asta arata spiritul tau liber, felicitari!!!

1914228121993856
Beni Luncasu  •  27 Octombrie 2018, 23:38

bai rednic care esti,tu nu faci nimic in afara si vi in tara sa te dai mare?de toate cluburile te arunca,ca pe o masea stricata?tu vi la dinamo sa faci bani cu fica ta,nu performanta!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează