FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, LUNI, ORA 21:00, LOOK TV, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Rednic nu s-a abținut! Replica dată lui Gigi Becali: "Să înceapă de acum să-şi facă antrenamentul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 13:12

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a reacționat după ce Gigi Becali a spus că se va îmbăta în Piața Univeristății dacă echipa alb-roșie se califică în play-off. (Vezi AICI declarația lui Becali)

"Poate să înceapă de acum să-şi facă antrenamentul. La mine nu exista masă fără un pahar sau două de vin. Am fost acolo (n.r. în Arabia Saudită), iar două luni nu prea m-am atins de alcool.

Acum mai iau și eu câte un păhăruț mai mic, iar apoi mai mare, mai mare. În fiecare zi măresc doza ca să ajung la forma pe care am avut-o înainte de a semna în Arabia Saudită. Deci el (n.r. Gigi Becali)poate să înceapă de-acum", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă de dinaintea meciului Chiajna - Dinamo, de luni, ora 21:00.

Reacția lui Gigi Becali a venit în urma conferinței de presă în care Mircea Rednic l-a numit pe Mihai Stoica ”Luțu 2”.

Citește și: Dinamo pregătește o revenire de senzație! Rednic îl aduce pe omul care rezolvă criza + detalii despre transferuri: "M-am mișcat bine"

  • Chiajna - Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
zagna
zagna  •  27 Octombrie 2018, 20:35

Daca vorbesti "stramb", ce-ti pasa daca promiti cate in luna si Stele ? Eu fac un pariu ca pe Puriu nu-l apuca mos Craciun 2018 in Liga 1, cine tine ?

667673733379166
Coda del Diavolo  •  27 Octombrie 2018, 15:52

hooo nea rednic .......cred ca prima oara si bun simt e sa te ocupi de echipa sa o aduci la linia de plutire ...si dupa aia sa incepi sa dai replici .....mai bine ai recunoaste ca ai venit la dinamo ..sa iti aduca LUANA niste expirati ...,care freaca tusa fara echipe,ca sa poti ciupi si u ceva ...ca negoita e de muls ....*** *** de mare replicar ...fa ceva sa vedem si dupa aia ridica nasul ..pai u nu poti da r3plici nici la craiova ,nici la fcsb ,nici la cluj ....si la nici o echipa de prin liga 1 cat timp esti pe loc de baraj la retrgradare

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randdoom
randdoom  •  27 Octombrie 2018, 15:52

ce penibil este rednic. are nevoie de cel putin 30 de puncte in urmatoarele 14 etape pentru a prinde playofful,asta inseamna ca trebuie sa castige 10 din urmatoarele 14 meciuri,lucru de domeniul sf-ului. evident ca la ce mafie este in fotbalul romanesc nu m-ar mira sa se dea la o parte unele echipe,vad ca poli iasi,deja s-a predat si a pierdut cu hermansdat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează