INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Șumudică, show după victoria dramatică! Declarații în portugheză pentru arabi: "Dumnezeu face mereu dreptate! Când se luptă un FIAT cu un Mercedes, ultimul câștigă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 09:53

Al-Shabab, formația antrenată de Marius Șumudică, a obținut o victorie dramatică în fața lui Al Qadisiya, scor 2-1, cu un gol în minutul 90+6.

După meci, Șumudică a făcut spectacol la interviul dat pentru arabi: a vorbit portugheză și a explicat diferențele dintre echipa și forțele din Arabia.

"Normal că sunt nervos. Am pierdut cinci jucători etapa trecută, după meciul cu Al Hilal. Am primit un cartonaș roșu și două cartonașe galbene care nu au fost acordate corect. Nu e ușor să joci fără cinci jucători.

Eu știu cât muncesc toată ziua aici. Am avut 6-7 oportunități pentru a marca. Dar a dat Dumnezeu gol în ultima minut. Dumnezeu face mereu dreptate.

Noi, sezonul acesta, am cheltuit 5 milioane de euro pentru transferuri. Suma asta e comisionul plătit de o echipă mare pentru un transfer, comisionul plătit unui singur impresar. Eu îmi respect jucătorii mereu. Ei au un anumit nivel, cum am și eu, ca antrenor. Dar când se duelează un Fiat cu un Mercedes, Mercedes câștigă. Costă mai mult", a declarat Marius Șumudică.

"Am avut o problemă după gol. Am amețiti"Marius Șumudică

Echipa lui Șumudică are 12 puncte după 7 etape și este pe locul 7 în campionatul Arabiei Saudite.

Vezi și: FOTO + VIDEO Imagini incredibile din Arabia Saudită: Șumudică a făcut circ cu arbitrul, apoi i s-a făcut rău! » Prima reacție: "Țin o dietă, am avut o cădere de calciu și de glicemie"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează