INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

FOTO + VIDEO Imagini incredibile din Arabia Saudită: Șumudică a făcut circ cu arbitrul, apoi i s-a făcut rău! » Prima reacție: "Țin o dietă, am avut o cădere de calciu și de glicemie"

FOTO: Captură +8   FOTO
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 21:33

Al-Shabab, formația antrenată de Marius Șumudică, a obținut azi o victorie dramatică în fața lui Al Qadisiya, scor 2-1.

Echipa lui Șumudică a reușit golul victoriei în al șaselea minut al prelungirilor, iar românul a trăit meciul la intensitate maximă. Golul izbăvitor, reușit de Al Kabi, a fost scânteia care a aprins temperamentul vulcanic al lui Șumudică.

Acesta s-a dus la arbitru, care consulta sistemul VAR, pentru a se convinge că reușita a fost corectă. Apoi, după ce arbitrul a luat decizia finală, Șumudică a început să se simtă rău și a avut nevoie de intervenția medicilor de pe bancă.

Ulterior, Șumudică a explicat la TV natura problemelor întâmpinate în finalul meciului: "Am avut o cădere de calciu pentru că țin o dietă în ultimul timp, am slăbit 9 kilograme. Nu prea am mâncat, m-am simțit slăbit și mi-a scăzut și glicemia. Apoi mi-am revenit", a declarat Marius Șumudică, la TV Digi Sport.  

Grație victoriei, echipa lui Șumudică a adunat 12 puncte. După 7 etape, Al Shabab se află pe locul 7 în campionatul Arabiei Saudite.

Vezi și:  Răzvan Lucescu, autocritic după al doilea eșec în grupă: ”Abordare proastă, meci urât”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (19)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Octombrie 2018, 12:39

I s-au frant aripile saracului Sumudica de la caldura...Pun pariu ca tot Steaua e de vina si acolo, a aranajat cu arbitrul sa ii ia in armata pe jucatorii lui Al-Shaworma cu de toate.

771545396317549
Eugen Iustin  •  27 Octombrie 2018, 11:40

Locul Sapte in campionatul Arabiei cu 12 puncte din 21 posibile :)))))

mioriticul
mioriticul  •  27 Octombrie 2018, 11:14

Sumi selectioner !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează