FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Mircea Rednic și Luana s-au pus pe treabă! Primul fotbalist adus în curtea lui Hagi

Mircea Rednic și fiica-impresar, Luana Rednic
Mircea Rednic și fiica-impresar, Luana Rednic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 11:37 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 12:30

Viitorul Constanța a anunțat azi transferul lui Valerijs Sabala (26 de ani). Atacantul cu 53 de selecții la naționala Letoniei a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani și 6 luni și este primul transfer din „era” Mircea Rednic. Fiica-impresar Luana Rednic ar putea avea legătură cu prima achiziție a constănțenilor din această iarnă.

Valerijs Sabala, ultima dată la Suduva Marijampole, din prima divizie a campionatului lituanian, este noul jucător al formației de la malul mării pentru următorii 2 ani și jumătate. Atacantul cu nume necunoscut în fotbalul românesc are în palmares un singur trofeu în carieră: o cupă a Letoniei, obținută alături de Skonto Riga în 2012 și este primul jucător transferat de Mircea Rednic la Viitorul Constanța.

Luana Rednic, primul transfer la Viitorul?

Odată cu venirea lui Mircea Rednic pe banca formației finanțate de Gică Hagi, Luana ar putea avea legătură cu primul transfer al iernii, mai ales că jucătorul leton a fost legitimat în Belgia pentru o perioadă, acolo unde sunt știute conexiunile „Puriului”. Valerijs Sabala a fost transferat în 2014 de către Club Brugge, dar acesta nu a apucat să evolueze pentru formația din Belgia, fiind împrumutat la șapte echipe în decursul a trei ani.

Așadar, patronul Gică Hagi pare că și-a luat complet mâinile de pe Viitorul, pentru a-i lăsa libertate totală de manager lui Mircea Rednic. 

GSP a dezvăluit metoda familiei Rednic

Gazeta Sporturilor a dezvăluit în 2018 cum lucrează Luana și Mircea Rednic. În ultimul mandat al „puriului” la Dinamo, jucătorii aduși de de Mircea Rednic semnau înțelegeri cu fiica-impresar, Luana, înainte de a semna contractul cu formația din Ștefan cel Mare. La fel au procedat și la Politehnica Iași, iar majoritatea jucătorilor care au fost aduși în Copou erau impresariați de Luana Rednic. Într-un interviu pentru GSP, Habib Habibou (33 de ani) a povestit cum au decurs negocierile cu fiica lui Mircea Rednic și ce i s-a promis dacă va semna cu formația tatălui ei.

12 goluria înscris Valerijs Sabala pentru naționala Letoniei, fiind selecționat de 53 de ori

225.000 de €este cota de piață a lui Valerijs Sabala, conform Transfermarkt

VIDEO. Suma colosală investită de Hagi în Viitorul și în Academie: „Atât am băgat în zece ani! Niciodată nu e prea mult”

Citește și alte știri despre Liga 1:

Ultimele detalii despre starea lui Elvir Koljic » Revenirea bosniacului se amână

Marica îi simte lipsa lui Gigi Becali: „Fotbalul are nevoie de el, ca Dinamo de Steaua”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  07 Ianuarie 2021, 00:38

Vaaaiiii!!!!

bazinga
bazinga  •  06 Ianuarie 2021, 19:59

Un puriu si o purie ! Neamul Rednic !

dobrin
dobrin  •  06 Ianuarie 2021, 19:05

Bravo Rednic&Luana! Sa vina falimentul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează