FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO - POLI IAȘI // VIDEO Mircea Rednic show! Declarații amuzante despre Marius Șumudică: „M-ați omorât cu el! Șuuumiiii”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 16:09

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi o conferință de presă, înaintea meciului cu Poli Iași, de miercuri, ora 21:00.

Mircea Rednic a fost întrebat despre o posibilă revenire a lui Marius Șumudică în Liga 1, după plecarea acestuia de la Al Shabab, și a oferit o replică amuzantă.

M-ați omorât cu Șumudică! Șuuumiii... Șumudică e un antrenor foarte bun. Poate să vină doar la Steaua. Depinde ce vrea. Vrea bani sau trofee?

La anul Dinamo e favorită la titlu, dar ar fi mai interesant campionatul cu Șumudică. Poate se întoarce la Astra. Dacă vine, pentru voi ar fi interesant campionatul la nivel declarativ, veți vedea un alt Rednic, un alt «Strâmbu'»”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Sursă video: Facebook Dinamo

Vezi și:

VIDEO Constantin Budescu, cacealma sau transferul anului la Dinamo? Ce jucător i-a promis lui Mircea Rednic că vine la Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează