FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ion Crăciunescu l-a atacat pe Rednic: „Vrea să acopere ceea ce este acolo, de-aia face vâlvătaie”

Mircea Rednic, antrenor Viitorul
Mircea Rednic, antrenor Viitorul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 20:32 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 21:11

Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul celor de la Viitorul, a fost criticat de fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu (70 de ani).

Imediat după meciul dobrogenilor cu Chindia, încheiat la egalitate, scor 0-0, Rednic a atras atenția asupra greșelilor de arbitraj care ar fi fost comise împotriva echipei sale. Ion Crăciunescu l-a „taxat” pe antrenorul Viitorului, despre care spune că doar caută scuze, când echipa sa joacă foarte slab.

Ion Crăciunescu, atac la Mircea Rednic: „N-ai o ocazie pe meci, despre ce vorbim?”

„Domnul Rednic este un tip deștept, dar găsește tot felul de subterfugii ca să acopere tot ceea ce este acolo. O echipă într-o schimbare totală de când a venit el. Să nu se supere, dar una era Viitorul care producea un spectacol fotbalistic la fiecare meci și alta este Viitorul în ziua de astăzi, care nu leagă nici 2-3 pase, nu au nicio ocazie

Rednic face vâlvătaie, «stai să vezi, că e din cauza altor factori, nu ce fac eu». Păi mai este Viitorul aceeași echipă? Nu trebuie să fii specialist ca să vezi cum juca Viitorul înainte să vină el și cum joacă acum. 

Poate să fie cineva mulțumit când se uită la echipa asta? În afară de Rednic. Cred că Hagi nu e mulțumit, cred că Gică Popescu nu. Eu, ca telespectator, nu. N-ai o ocazie pe meci, hai să fim serioși, despre ce vorbim?”, a spus Ion Crăciunescu la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Viitorul a câștigat doar două dintre cele 15 meciuri jucate sub comanda lui Mircea Rednic. Dobrogenii mai au 9 egaluri și 4 înfrângeri, golaverajul fiind 18-16, un mare ajutor în acest sens fiind victoria zdrobitoare cu Dinamo, scor 5-0. Viitorul ocupă locul 11 în Liga 1, cu 31 de puncte, 6 sub locul 6, primul de play-off.

VIDEO. Ion Crăciunescu, dezvăluire incredibilă după 46 de ani: „Mitică Dragomir m-a scos din fotbal! Aşa m-am apucat de arbitraj”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Emil Săndoi explică disputa de pe teren cu Mihai Costea: „Se pare că nu m-am făcut înțeles”

Șerdean a dat-o în judecată pe Dinamo! Ce solicită instanței inamicul DDB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cornelconasu
cornelconasu  •  18 Martie 2021, 09:20

Și mai este ceva foarte ciudat !!! A verificat cineva de curiozitate , DE CÂTE ORI a fost arbitrată Viitorul de către Marcel Bârsan în acest sezon ??!! De asta se numesc ei ”arbitri de casă ” și pentru că ...”nu văd” un penalty pentru oaspeți sau dau unul aiurea pentru gazde, pentru că dau greu cartonașe și trec cu vederea durități ale gazdelor, etc... PS. Din când , la nevoie Viitorul își mai ”împrumută” arbitri și fraților de turmă de la fcsb, dar există și reciproca (Feșnic, Cojocaru, Chivulete...) !!!

cornelconasu
cornelconasu  •  18 Martie 2021, 09:11

...și nu știu despre ce ”generație de tineri ai academiei” vorbește Crăciunescu la Viitorul ??!!! De ....Tsoumou, Santos, Dobrosavlevici, Dussaut, Artean, Matei, Mlade, Benzar....?!

cornelconasu
cornelconasu  •  18 Martie 2021, 09:03

Crăciunescu tot speră că va veni la conducerea fotbalului hagi și popescu și va fi numit el ...șef peste arbitri !!!! De asta devine irațional câne e vorba de o culpă a lor ! Aseară se vedea clar că atacantul de culoare al Viitorului e cu mâna pe minge și el zicea ...că nu e henț !!!!!??? Apoi mânâncă ce nu trebuie pentru că până să vină Rednic , Viitorul cu antrenorul spaniol și Anghel ulterior erau intre ultimele 4 echipe !!! Acum vor la play off ??!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează