FOTBAL  »  Superliga  »  DATORIE

EXCLUSIV Mircea Rednic nu mai acceptă nicio amânare: vrea acum banii pe care i-a împrumutat când antrena echipa!

Poli Iași i-a solicitat o nouă păsuire lui Mircea Rednic în privința banilor cu care a creditat clubul, doar că antrenorul vrea banii cât mai repede, nemulțumit de cum a fost tratat de conducerea lui Poli.
Poli Iași i-a solicitat o nouă păsuire lui Mircea Rednic în privința banilor cu care a creditat clubul, doar că antrenorul vrea banii cât mai repede, nemulțumit de cum a fost tratat de conducerea lui Poli.

Articol de - Publicat marti, 01 septembrie 2020 08:54 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 19:26

Poli Iași i-a solicitat o nouă păsuire lui Mircea Rednic în privința banilor cu care a creditat clubul, doar că antrenorul vrea banii cât mai repede, nemulțumit de cum a fost tratat de conducerea lui Poli.

Mircea Rednic a părăsit Poli Iași la finalul ediției precedente. Nu a ținut în mod special să plece din Copou, dar moldovenii au avut alte planuri. După despărțirea, diplomatică, la nivel declarativ, pe canalele oficiale, ieșenii l-au numit pe Daniel Pancu în locul "Puriului". 

Poli Iași, datorie de 185.000 de euro 

Rednic și-a văzut de drum, tratează cu diverse cluburi din străinătate o nouă experiență. Dar își vrea și banii investiți la Iași! Nu e dispus să acorde termene amicale celor de la club. Deunăzi, antrenorul de 58 de ani a fost chestionat de președintele Ciprian Paraschiv dacă poate să ofere o altă păsuire grupării vizavi de suma de 185.000 de euro pe care moldovenii o datorează "Puriului". Pe motiv că sunt foarte multe cheltuieli la echipă.

Tehnicianul nu a acceptat niciun fel de negociere. Își vrea banii cât mai repede posibil, în următoarea perioadă. "Nu trece peste modul în care a plecat de la Iași, mai ales că i s-a spus până în ultima etapă că va continua, că este un proiect serios. După care a fost anunțat că se întrerupe colaborarea. OK, Rednic a plecat, iar acum le-a spus clar că el nu este dispus să amâne plata banilor familiei sale", au declarat apropiați ai antrenorului.

Banii respectivi au fost împrumutați de antrenor încă de la începutul mandatului său la Iași: pentru achitarea cantonamentului, cât și pentru licența sportivă. 

350 de mii de euroeste suma cu care Rednic a împrumutat-o pe Dinamo în ediția 2018/2019. Plus peste 50.000 de euro prime acordate jucătorilor

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Fotbalist din LaLiga la Dinamo! Vine din Spania, alături de Isma Lopez

Cum a învins-o Chindia pe Dinamo » Emil Săndoi: „Am stat cu jucătorii pe WhatsApp tot timpul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1904849899740178
Mos Gerila  •  02 Septembrie 2020, 10:39

DE FAPT STRANBUL A PLATIT M.A.S.C.A.R.I.C.I.I ADUSI DE FISA CE BANI MAI VREA... NOROC CU FEDERATIA CACI AZI JUCA IN LIGA A DOUA

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  01 Septembrie 2020, 21:30

O sa-si primeasca toti banii, sa stea linistit.

110146613198286
Gabi Simon  •  01 Septembrie 2020, 16:05

In situatiile de genul asta fotbalul romanesc nu are sa isi revina niciodata la normalitate. In fiecare an Liga si Federatia pasuiesc an de an echipele cu probleme financiare,si nu e bine deloc E foarte mult de explicatproblemele din acest sport,dar stiindu-se starea precara a echipelor ,de ce sa luat decizia de a se mari numarul de echipe in campionat?Atita timp cit se va merge cu prietenii si binefaceri niciodata nu o sa avem un fotbal curat si sanatos.,si nee vom zbate mereu in mediocritate. In loc sa se reduca numarul echipelor din toate ligile ,sefii cin forurile de specialitate le maresc ,pentru cine, pentru Dinamo care nu trebuia retrogradara pe plan sportiv,caci indiferent cite meciuri mai aveau restante erau in Liga a 2a ,vedem si sezonul asta cum au inceput,si sunt echipe la fel care au probleme financiare si datorii salariale la jucatori, In perioada asta echipe ca Dinamo, Astra Giurgiu, Poli Iasi, Gaz Metan si altele care se confrunta cu situatii de genul asta nu aveau ce cauta in prima liga. Reveniti-va conducatori de Liga si Federatie caci asa nu o sa isi revina fotbalul romanesc niciodata. Pina si CFR e intr-o situatie de genul asta, cu foarte multe probleme si acolo. In starea asta Romania trebuia sa isi faca campionat cu 12 echipe nu cu 16 si anul viitor 18,oameni inconstienti care dupa parerea mea isi vad numai scopuri personale. Cite echipe in campionat are Elvetia, va spun 12,so noi suntem mai destepti si mai bogati economic ca ei. Rusine domnilor

Vezi toate comentariile (6)
Comentează