FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fotbalist din LaLiga la Dinamo! Vine din Spania, alături de Isma Lopez

Jordi Calavera (dreapta) a avut partea de-a lungul timpului de dueluri tari în La Liga, chiar împotriva lui Messi / Sursă foto: Getty +40   FOTO
Jordi Calavera (dreapta) a avut partea de-a lungul timpului de dueluri tari în La Liga, chiar împotriva lui Messi / Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat luni, 31 august 2020 23:46 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 00:42

Jordi Calavera (25 de ani, fundaș dreapta) este așteptat marți noapte la București, alături de Isma Lopez, să semneze cu Dinamo.

Cosmin Contra a anunțat în această seară, și înainte, și după eșecul cu Chindia, faptul că doi fotbaliști vor sosi din Spania. Unul este Isma Lopez, fotbalist de bandă stânga, despre care Gazeta Sporturilor a informat încă de sâmbătă că ajunsese la un acord de principiu cu roș-albii. Pentru o afacere pe două sezoane, 15.000 de euro pe lună, plus bonusuri cu care să ajungă la 25.000 de euro pe lună, dacă Dinamo ajunge pe podium!

Jordi Calavera este așteptat marți noapte la București să semneze cu Dinamo

Alături de Isma Lopez, care are 66 de meciuri în LaLiga, un alt iberic este așteptat marți noapte la București. Este vorba de Jordi Calavera, care tocmai ce s-a despărțit de Eibar. Fotbalistul cotat la 475.000 de euro pe transfermarkt.com a mai jucat la Gimnastic, la Lugo, la Gijon și la Girona. 

Jucătorul, fundaș dreapta, tipul de fotbalist căutat de roș-albi, are 1,82 de metri înălțime și poate juca la nevoie și fundaș central. Calavera, 25 de ani, are o singură selecție în palmares în LaLiga, dar are experiența diviziei secunde unde a adunat 90 de meciuri.

EXCLUSIV Fotbalist din LaLiga la Dinamo! Vine din Spania, alături de Isma Lopez
Calavera, în duel cu Griezmann


Catalanul a fost împrumutat în ediția precedentă la Girona, de cătrei cei de la Eibar, alături de care s-a luptat pentru promovarea în prima ligă. Fotbalistul tocmai și-a reziliat acordul cu Eibar, de comun acord, deși mai avea un sezon cu această grupare.

9 meciuria bifat Calavera în Copa del Rey

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Chindia - Dinamo 1-0

+36 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cornel Dinu: „Dacă îl lași singur pe Contra, își dă două palme la ce jucători s-au adus. Apare acest offshore, «CortaZero» - «Scurtul zero»”

Cosmin Contra și-a făcut praf jucătorii: „Nu se mai acceptă niciodată așa ceva! Vor dispărea mulți”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (101)
dvd1
dvd1  •  01 Septembrie 2020, 16:58
Postat de shaun.evans pe 01 Septembrie 2020, 06:12

Dvd nu te-au ajuns blestemeĺe dinamovistilor! Or sa te ajunga, fii sigur, ***

te ajung pe tine cap patrat ce esti

shaun.evans
shaun.evans  •  01 Septembrie 2020, 16:57

Gigistii respira greu!....heheheee.

shaun.evans
shaun.evans  •  01 Septembrie 2020, 16:56

Sa vina, sa vina!!

Vezi toate comentariile (101)
Comentează