FOTBAL  »  Superliga  »  PROPUNERE

Mircea Sandu despre scandalul Dumitru Dragomir - Gigi Becali: "Sîntem de o mojicie şi o mizerie crunte"

Mircea Sandu
Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 13:50

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a comentat la GSP TV conflictul deschis dintre Gigi Becali şi Dumitru Dragomir, care s-au jignit ca la uşa cortului aseară, din pricina detaliilor financiare din spatele tranzacţiei încheiate de şeful LPF cu DigiSport.

"Să terminăm cu mojicia asta! Trebuie să instituim o Comisie de Etică menită să judece asemenea ieşiri. Cine face scandal să fie declarat persona-non-grata în fotbalul românesc, indiferent cîţi bani bagă în fenomen. Suntem de o mojicie şi o mizerie cruntă. Persona non grata... Nu e nici o problemă... Venim în Adunarea Generală şi arătăm pe un ecran mare şi să-i declare Adunarea Generală persona non grata. După părerea mea, chiar nu mai au ce căuta în fotbal unele persoane dacă se comportă astfel, indiferent câţi bani aduc în activitatea asta", spune Mircea Sandu. 

Acesta a vorbit şi despre situaţia cluburilor FC Bihor, Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa, care nu vor avea drept de joc în Liga 1 în sezonul viitor:

"Retrogradarea celor trei cluburi care au probleme cu licenţa a fost omologată. După terminarea licenţierii cluburilor de liga a doua s-a decis ca Năvodariul şi Sibiul să joace la baraj pentru a se decide ultima echipă din Liga 1. Pînă se prounţă TAS-ul ele vor rămîne în liga a doua. 

Însă, nu ştiu dacă sînt 8 echipe din eşalonul secund care să fie puse la punct cu licenţierea. Am fost mai mult decît gentil cu sistemul de licenţiere şi i-am comunicat personal domnului Iancu că nimeni nu are nimic împotriva cluburilor", a mai comentat Mircea Sandu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
lucell
lucell  •  30 Iunie 2011, 12:01
Postat de daniydn pe 29 Iunie 2011, 20:56

hai sa ne facem noi in transilvania mare alt campionat,din satu mare pana-n caras severin,sa lasam miticii in pace,si sa nu mai avem treaba cu t...

bah in zona aia se viseaza cam mult :))) de unde sa aveti voi atata presiune financiara si mai ales cine v`ar privi echipele de 2bani? steaua face rating implicit bani cat 200 de echipe si campionate gandite de voi.

lucell
lucell  •  30 Iunie 2011, 11:59

nea sandule ... HAI SIFON :)

suporter25
suporter25  •  29 Iunie 2011, 21:54

Domnule Sandu ar trebui sa faceti o comisie de etica pentru CEX ca la ce dezastru e in FRF nu stiu daca a fost etic ce sa facut in cazul licentelor celor 3 echipe fc bihor timisoara bistrita

Vezi toate comentariile (17)
Comentează