FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Mircea Sandu se apără în războiul cu Dragomir: "Nu l-am lucrat pe Mitică" » Are un obiectiv important înainte de plecarea de la FRF

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 ianuarie 2014 13:14

Dumitru Dragomir l-a acuzat dur pe Mircea Sandu în ultimele luni, mai ales după ce Gino Iorgulescu i-a luat locul în funcţia de preşedinte al LPF.

Actualul şef FRF se apără însă după acuzele lui Dragomir: "Îi spun lui Mitică aşa: nu l-am lucrat la alegerile de la Ligă. Mie mi-au zis doi oameni că vor să îl voteze pe Gino şi le-am zis să facă ce vor", a spus Mircea Sandu la Dolcesport.

Mircea Sandu a anunţat că mai are un obiectiv înainte de a pleca de la FRF: "E o chestie normală. Mi se pare logic ca locul unuia să fie luat de altcineva. Au plecat regi, împăraţi, dictatori. Vreau ca înainte să îmi închei mandatul să cinstesc memoria lui Dumitrache, Dobrin, Covaci. Să le atribuim un ordin de merit pentru tot ceea ce au făcut pentru fotbalul românesc".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
brutarul
brutarul  •  26 Ianuarie 2014, 09:24

://razvanburleanu.ro/program/

sakamoto
sakamoto  •  25 Ianuarie 2014, 16:29

Sandule. pt raul ce l-ai facut romanilor si pt jaful pe care l-ai facut fotbalului romanesc, meriti cu prisosinta soarta dictatorului Ceausescu:la zid si ciuruit! Iar averea ta pe care ai obtinut-o prin matrapazlicuri si ticalosii, CONFISCATA! Trimisa la azile de batrini si leagane de copii. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

asdc
asdc  •  25 Ianuarie 2014, 15:48

nasule nu -ti mai merge, a venit vremea decontului

Vezi toate comentariile (8)
Comentează