FOTBAL  »  Superliga  »  INTER MILANO

Mirel Rădoi dezvăluie întrebările senzaționale pe care i le-a pus Mourinho prima dată când l-a întâlnit: "Nu era nimic despre fotbal!"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 19:27

Mirel Rădoi a discutat cu Jose Mourinho în urmă cu mai mulți ani, pe când se discuta despre un posibil transfer al fostului căpitan al Stelei la Inter Milano. Actualul selecționer U21 dezvăluie ce întrebări i-a pus tehnicianul lui Manchester United. 

"Pe mine ce m-a uimit foarte tare, mai ales la discuţia cu Mourinho, în care primele zece minute nu a avut nicio legătură cu fotbalul. Adică m-a întrebat diverse care nu aveau nicio legătură cu fotbalul.

Ce faci în timpul liber după meci?
Unde te duci cu copiii?
Ce faci cu soţia?
Ieşiţi doar voi sau ieşiţi cu copiii?

De fapt, după vreo 15-20 de minute mi-am dat seama că de fapt lucrurile alea se întorceau către fotbal.

Voia să vadă cum îţi petreci timpul liber, ce faci, ce fel de caracter eşti. Pentru că ei vedeau că sunt un tip destul de agresiv, cu o determinare mare în timpul meciurilor şi să nu trec în partea cealaltă, în care, Doamne fereşte, să am probleme acasă, să îmi bat copiii sau nevasta. Adică îţi fac un profil de la cap la coadă", a spus Mirel Rădoi, la TV Telekom Sport.

Despre un posibil transfer al lui Mirel Rădoi la Inter s-a discutat în urmă cu 10 ani, când acesta evolua la Steaua, iar Jose Mourinho era tehnicianul formației italiene. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  30 Noiembrie 2018, 09:50

Cam acesta ar fi un profil de antrenor daruit fotbalului. Cat despre jucatori nu mai discutam. Scurta lor viata sportiva (cel mult 20 de ani) ar trebui sa si-o pretuiasca enorm. Le raman dupa aceea alti 40 sa-si vada de asa zisa viata 'usoara'...

2177161549205487
Daniel Buriu  •  30 Noiembrie 2018, 09:13

Mirele, nu prea am fost noi prieteni, eu fiind Rapidist, dar determinarea ta mi-a placut mereu. Succes in cariera de antrenor

minell73
minell73  •  30 Noiembrie 2018, 06:34

Fereasca Dumnezeu. Si la o stire din asta, in poza apare poarta alba. Ziaristi de cauciuc.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează