FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Mirel Rădoi poate prelua o echipă importantă din Liga 1: „Pe el îl sun! 5 ani face ce vrea”

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2022 21:18 / Actualizat marti, 07 iunie 2022 22:20

FC Botoșani a rămas fără antrenor după ce Marius Croitoru (41 de ani) a plecat de la echipă. Valeriu Iftime caută acum un înlocuitor, iar acesta ar putea fi Mirel Rădoi (41).

Liber de contract după plecarea de la echipa națională în noiembrie 2021, Rădoi poate reveni în Liga 1. Valeriu Iftime este un fan al antrenorului, despre care spunea în martie că îl vede drept principala variantă de înlocuitor pentru Croitoru. Botoșani a rămas azi fără antrenor și ar putea apela la serviciile tehnicianului preferat al patronului.

Întrebarea directă a lui Valeriu Iftime la despărțirea de Croitoru + Antrenorul negociază deja cu un alt club din Liga 1
FC BOTOȘANI
Întrebarea directă a lui Valeriu Iftime la despărțirea de Croitoru + Antrenorul negociază deja cu un alt club din Liga 1

„Dacă mi-ar spune Marius că nu mai vrea să stea și are niște motive pe care eu nu pot să le refuz, vă spun public, primul pe care l-aș suna ar fi Rădoi! Dar numai să vrea el să vină la mine. Îi dau cinci ani, liber, face ce vrea!”, declara Valeriu Iftime la ProX.

Mirel Rădoi: „Sper ca în vara asta să revin”

Fostul selecționer dezvăluia în urmă cu două săptămâni că speră să revină din vară în circuit.

„Sper ca în vara asta să revin. Am tot ezitat să iau echipe care mai aveau 6, 7, 8 meciuri rămase de jucat. O să încerc să iau un club și să fac o pregătire de la zero.

Acum, sper să nu fi fost o greşeală din partea mea că am refuzat şi din vară să nu mai am nicio ofertă (n.r. - râde). Nu am o problemă să antrenez în România, dar va trebui ca lucrurile să fie serioase”, a declarat Rădoi, potrivit Orange Sport.

CV-ul lui Mirel Rădoi: 1/3 reușite

Ca antrenor de club, Rădoi a avut o singură experiență, și aceea dezamăgitoare. A pregătit-o în perioada iunie-noiembrie 2015 pe FCSB, alături de care a ratat calificarea în grupele Europa League / Champions League. 

A urmat o experiență reușită la reprezentativa de tineret (august 2018 - noiembrie 2019), pe care a dus-o până în semifinalele Euro U19! 

Rădoi n-a reușit și la naționala mare (noiembrie 2019 - noiembrie 2021), unde a ratat toate obiectivele.

Citește alte știri din Liga 1:

Cătălin Straton rupe tăcerea după despărțirea de FCSB: „S-au purtat cu mine ca și cu un ou”
FCSB
Cătălin Straton rupe tăcerea după despărțirea de FCSB: „S-au purtat cu mine ca și cu un ou”
Nicolo Napoli a plecat de la FCU Craiova: „Nu am putut ajunge la un acord!”
FCU Craiova
Nicolo Napoli a plecat de la FCU Craiova: „Nu am putut ajunge la un acord!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  08 Iunie 2022, 08:13

In campionatul asta nu exista echipa importanta.Ar putea fi vreuna daca ar juca in campionatul Andorrei sau Gibraltarului sau al celui din San Marino, dae nu sigur.

fibra
fibra  •  08 Iunie 2022, 08:05

Moldo,nu mai arunca vorbe in vant. Daca te duce spre Liga 2 il mai lasi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează