FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mirel Rădoi a dezvăluit misterul indicațiilor scrise transmise jucătorilor: „Foaia trebuia să ajungă la fundași”

Articol de - Publicat luni, 19 septembrie 2022 14:35 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 15:10

CSU Craiova s-a impus cu 2-1 în fața celor de la FCSB și și-a consolidat locul 4 în clasamentul Superligii. În timpul reprizei secunde, Mirel Rădoi le-a dat jucătorilor o foaie A4 pentru a urmări noile indicații.

În cadrul conferinței de presă de la finalul meciului cu FCSB, Mirel Rădoi a fost întrebat  de ce le-a înmânat jucătorilor o foaie A4. Antrenorul celor de la CSU Craiova a explicat faptul că a trebuit să treacă la această modalitate, pentru ca jucătorii să vadă noul sistem de joc.

A trecut la ordine! Gigi Becali îi trasează o sarcină clară lui Dică: „Ei doi trebuie să fie în același timp pe teren”
FCSB
A trecut la ordine! Gigi Becali îi trasează o sarcină clară lui Dică: „Ei doi trebuie să fie în același timp pe teren”

„Am scris-o (n.r. - foaia ) în timpul meciului. Am început să avem probleme în zone pe care nu mai puteam să le controlăm. Dică a văzut acele zone libere și am hotărât să schimbăm sistemul de joc.

A trebuit să schimbăm din 5-romb -1 în 5-4-1 că să putem avea dublaje pe zonele laterale și să nu poată veni cu centrări. Trebuia să ajungă la linia de fund, iar de acolo să informația să ajungă la mijlocași și în atac”, a spus Mirel Rădoi. 

Florin Răducioiu: „E un pic ridicol, mi se pare de anii '80”

Florin Răducioiu  a comentat gestul cu predarea foii A4 în cadrul emisiunii „Fotbal Show”, moderată de Costin Ștucan la Prima Sport.

„Mi se pare un pic de anii '80. E un pic ridicol, hilar, nu poți să arăți așa în ziua de astăzi”, a spus Florin Răducioiu. 

„Fițuica cu indicații s-a transformat în bloc de desen”, a comentat și jurnalistul Cristi Costache, aflat în studio.

Mirel Rădoi, după ce a învins echipa nașului Becali: „Putea fi o diferență de scor mai mare pentru noi”

„Cred că diferența de scor putea fi mai mare, n-au fost prea multe ocazii din partea FCSB-ului. Cred că am avut o posesie mai bună și am stat mai bine și la capitolul ocazii.

E plăcut că sunt aici, e plăcut că am câștigat, dar, din punctul acesta de vedere, nu e ușor (n.r. - vorbește despre legăturile sale cu FCSB). Sunt la Craiova și trebuie să fac tot ceea ce depinde de mine pentru a câștiga meciuri. Nu pot să mă bucur foarte mult. Patronul echipei e nașul meu, nu sunt într-o poziție în care să radiez de bucurie.”, a mai precizat Mirel Rădoi.

Citește și alte știri:

Edi Iordănescu s-a decis » Pe cine a convocat de urgență pentru a suplini absența lui Chiricheș

Dragomir intervine în viesparul de la CFR Cluj și sare la gâtul șefilor din Gruia: „A făcut din rahat bici, dar unii îl critică. Să bage bani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
AiCarte_AiParte
AiCarte_AiParte  •  19 Septembrie 2022, 18:05

Este primul mesaj pe care il las aici si mai mult ca sigur, ultimul. Voiesc numa, ipsilante, sa scriu ca sunt absolut in asentimentul tau.

ipsilante
ipsilante  •  19 Septembrie 2022, 16:29

Inca o victorie fara glorie! Inca o victorie determinata, nu de jocul reusit, in ECHPA, exersat la antrenamente, ci de SIN (Sansa, Intamplare, Noroc), ale unuia sau altuia dintre jucatori. Ma bucur pentru rezultat dar, FOTBAL IN ECHIPA, ioc! Fiecare joaca pentru el, ca sa-si impresioneze impresarul si sa-i ofere "munitie" pentru un eventual transfer afara. Sub umbrela antrenorului si protectia patronului, "mercenarii" joaca pentru propriile interese, dupa ureche, in nici un caz pentru clubul Univ. Cv, pentru PERFORMANTA! Fenomenul se intampla de mai multa vreme si pare a fi acceptat tacit si perpetuat si de conducerea clubului. Reactia si raspunsul tribunei s-a vazut (pentru cine are ochi!)! Fotbalul lent, la intamplare, vraiste, multimea pasele gresite si inapoi, faulturile inepte, inexplicabile, nervozitatea exacerbata, dezinteresul in a juca colectiv, in folosul grupului, blazarea si lipsa determinarii, au golit deja stadionul si o vor face in continuare daca patronatul nu va interveni categoric si concret. Pana atunci, am interzis pe stadion! La bine si la greu cu ECHIPA pe care o iubesc, DA, nu cu o adunatura de mercenari, straini de obiectivele si interesele Univ.Cv. Forza Craiova Maxima! PS. Luati exemplu de JOCUL IN ECHIPA, la Hermannstadt!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează