FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Miriuță a uitat că e la Dinamo » Nu s-a putut abține, în direct cu patronul FCSB: "Bravo, nea Gigi!" :D

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 20:30

Gigi Becali a anunțat în această seară că s-a înțeles cu Valeriu Iftime pentru transferul lui Olimpiu Moruțan, unul dintre cei mai promițători fotbaliști din Liga 1.

Noua mișcare importantă a roș-albaștrilor a stârnit invidia tehnicianului Vasile Miriuță, aflat în studio-ul TV Digi Sport. În timp ce Becali vorbea despre ultimul transfer, antrenorul lui Dinamo a uitat de orice rivalitate și a ținut să-i transmită: 

"Felicitări că l-ați luat! Bravo, nea Gigi, Moruțan e un jucător foarte bun. Îmi place enorm și de Dennis Man de la tine din echipă". 

La rândul lui, Gigi i-a replicat lui Miriuță și i-a transmis că speră ca Dinamo să prindă play-off-ul. Becali a uitat însă de declarațiile pe care le făcea în urmă cu câteva zile. 

"Eu vreau ca Dinamo să fie în play-off. Am încredere în cuvântul tău, Vasile, pentru că te respect foarte mult. Nu mai spune că o să ia CFR Cluj sau Craiova titlul, și nu FCSB! Nu mai spuneți că vă dați la o parte! O vreau pe Dinamo în locul lui Astra, de exemplu. Hagi îmi e naș, normal că îmi doresc să fie în play-off. Nu mă mai întrebați de suspiciuni, nu vă mai gândiți la arnajamente. CFR are prietenii vechi care ar putea să influențeze, dar nu am zis că are aranjamente", a spus Becali, la TV Digi Sport. 

Săptămâna trecută, Becali spunea cu totul altceva despre Dinamo: "Nu o vreau în play-off, pentru că iar încep suporterii cu măgării. Nu vreau derby. Când evoluează împotriva noastră, dinamoviștii mereu joacă la rupere. Când au meci cu CFR, le cer suporterii să se dea la o parte". 

ANDO MAI FĂCEA AȘA

Miriuță nu e singurul antrenor din istoria recentă a lui Dinamo care s-a apucat să laude marea rivală. A făcut-o și Ioan Andone, în vara lui 2016, stârnind atunci furia suporterilor dinamoviști.

TOP 5 DECLARAȚII ALE LUI ANDONE DESPRE FCSB: 

1. "Îmi e frică de Steaua dacă joacă în grupele Champions League. Ce entuziasm va fi! Te omoară, vin 50.000 la stadion, plus că fiecare jucător vrea la Steaua, că să joace în Champions League. E pericol mult mai mare dacă intră în Liga decât dacă sunt eliminaţi";

2. "Dacă o să am bilet, o să merg la meci, dar trebuie să vedem dacă mai sunt bilete.... Dacă le vinde Gigi pe toate și nu ne lasă și nouă la Dinamo, o să stăm și-o să ne uităm la televizor! Steaua are șanse în fața lui City și trebuie să creadă";

3. "Bravo Stelei! Este o rază de speranță în fotbalul românesc pentru că avem reprezentare în Europa!";

4. "M-aș bucura foarte mult ca Steaua să investească în jucători, ar fi bine pentru fotbalul românesc. Atunci, și Dinamo este obligată să investească. Când cineva ridică standardele și tu trebuie să te ridici la același nivel";

5. "Sper să prindă o zi de excepție steliștii din atac, pentru că atunci vom discuta altfel despre meciul retur. Chiar dacă dau peste un adversar greu, eu cred că se poate. Nu trebuie să le fie frică, să-și joace șansa."

Vezi și: CUTREMUR la FCSB » Becali a făcut o dezvăluire-șoc despre o vedetă a echipei: "Tocmai am aflat că se dă lovit"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
valentinn10
valentinn10  •  15 Decembrie 2017, 10:36

Daca nici Andone nu stie ce vorbeste...bravo Ando, om corect si cinstit, doar dinam0 nu vede VALOAREA, doar dinam0...

valentinn10
valentinn10  •  15 Decembrie 2017, 10:36

Daca nici Andone nu stie ce vorbeste...bravo Ando, om corect si cinstit, doar dinam0 nu vede VALOAREA, doar dinam0...

blocatu
blocatu  •  15 Decembrie 2017, 07:51
Postat de dogred10 pe 14 Decembrie 2017, 21:57

Aoleo, ce se intampla cu voi, nu va vreti caprele in Play-Off ? Sigur n-aveti febra maica ? Lasa ca o sa jucati cu Botosani,Astra si Viitoru in playoff. Din pacate, CFR, va fi singura impotriva tuturor in playoff, asta e, anu asta tot voi il veti lua. Ce vrei, anu trecut a luat nasu, acum ia finu din nou :) P.S: Cum sa nu vrei Botosani in playoff cand ati facut maximum de puncte cu ei, de cand au promovat in divizia A nu v-au pus nicio problema, nici o tinere de tricou macar :))))) iar mai nou, le-ati luat jucatoru, pe Morutan, mai urmeaza de acolo, taraba de craciun e deschisa non-stop, asa zice Becali :)

cred ca esti in confuzie! astra a tot batut fcsb pe unde i-a prins si *** cu CFR! nu mai zice ca CFR e singura impotriva tuturor, ca daca intra in play-off astra, dinamo si botosani(cum se aude pe la Constanta!) ai sa vezi cine *** cu cine! astra si dinamo cu cfr si botosani cu fcsb!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează