FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță, declarații tari despre Nemec! Se ia de jucătorul dorit de FCSB: "Ce să mai facă patronul în cazul ăsta?"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 12:37

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația atacantului slovac, Adam Nemec, al cărui contrat expiră în vara lui 2018.

Tehnicianul "câinilor" a spus că vârfului de 31 de ani i-a propus un nou contract și că acesta ezită să dea un răspuns, deși oferta este una foarte bună.

"Nemec este jucătorul nostru acum. Știu că în iarnă întră în ultimele 6 luni de contract și poate semna cu oricine. Va fi decizia lui. Eu știu că i s-a oferit un nou contract. El trebuie să decidă ce vrea. 

Ce să mai facă și patronul? Domnul Negoiță l-a chemat cu 8 luni înainte să i se termine contractul și i-a făcut o ofertă de prelungire. O ofertă foarte bună. La Dinamo se dau salarii mari. Nu știu ce a fost în vară, dar știu că acum două săptămâni i s-a propus un nou contract. Dacă refuză, înțeleg că nu mai vrea la Dinamo sau are o ofertă mai bună. 

Chiar eu am vorbit cu Adam și i-am spus că clubul îl vrea în continuare. Mi-a spus că va lua o decizie după ce revine de la națională", a spus Miriuță la Pro X.

Potrivit informațiilor Gazetei Sporturilor, Dinamo i-a propus lui Nemec un salariu de 14.000 de euro pe lună. Nemec mai este dorit și de FCSB.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gicab
gicab  •  10 Octombrie 2017, 17:17

Ba ca un interlop adevărat o conducea și din închisoare

poison
poison  •  10 Octombrie 2017, 17:03
Postat de geo.b. pe 10 Octombrie 2017, 15:43

Daca m-as fi numit Negoita,nu l-as fi iertat pe jiji,l-as fi chemat la toate comisiile de judecata.

Ca orice interlop, conduce echipa fc fcsb prin interpusi, el neavand rol oficial acolo!

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  10 Octombrie 2017, 17:02
Postat de geo.b. pe 10 Octombrie 2017, 15:43

Daca m-as fi numit Negoita,nu l-as fi iertat pe jiji,l-as fi chemat la toate comisiile de judecata.

ciobanul nu are nicio calitate oficiala la fcsb...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează