FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO 3-4

Miriuță, declarații tari: "Nicăieri în carieră nu am văzut asta" » Ce schimbări vrea să facă pentru derby-ul cu FCSB

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2018 08:32

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a vorbit la conferința de presă de după victoria cu Chiajna, 4-3, despre evoluția jucătorilor săi, schimbările pe care vrea să le facă pentru meciul cu FCSB și aspectul care îl mulțumește cel mai mult după primele două meciuri din 2018.

"A fost agonie și extaz meciul ăsta, bine că stau bine cu inima, chiar mi-am făcut analizele. Dacă se făcea 4-4, plecam pe jos la Budapesta. 

Sunt fericit pentru victorie, e foarte importantă pentru play-off. Am văzut că Iașiul a câștigat cu Botoșani, îl felicit pe Flavius Stoican, a făcut acolo o echipă foarte bună. Cred în continuare că noi avem cel mai dificil program, avem două meciuri extrem de grele cu FCSB și Astra. Totuși, eu cred că putem să câștigăm cu FCSB, avem șanse importante.

Sunt fericit că acum am și bancă de rezerve. Torje și Palici au intrat foarte bine, mă bucur pentru ei, dar mă bucur și pentru Popa, care a făcut un nou meci bun. Acum am dubluri pe posturi, sunt mulțumit.

Cu siguranță vor fi schimbări în meciul cu FCSB. Nu știu cine va apăra în derby dintre Brănescu și Penedo, mă voi decide în această săptămână. Jucătorii trebuie să înțeleagă că pot rămâne și pe banca de rezerve, nu e o probemă. Hanca a rămas rezervă azi, a fost decizia mea. A făcut un meci slab cu Craiova, dar eu am mare încredere în el.

Brănescu a greșit, dar nu vreau să-l critic. Toată echipa a făcut greșeli la acel goluri primite. Totuși, dincolo de greșeli, vreau să-mi felicit echipa pentru că în două meciuri a marcat șase goluri și sunt foarte mulțumit", a spus Miriuță, la conferința de presă.

Tehnicianul dinamovist a ținut să-i laude pe cei peste 3.500 de suporteri dinamoviști veniți la Chiajna, care au creat o atmosferă frumoasă pe toată durata meciului.

"Suporterii au fost minunați, chiar vreau să-i felicit. Am fost și eu prin multe locuri, dar așa ceva n-am mai văzut pe nicăieri, nici în Bundesliga. Cinci-șase mii de dinamoviști fac cât 80.000 de suporteri. Fantastic. Îi așteptăm în număr mare și cu FCSB, sper să fie măcar 30.000",  a declarat Miriuță. 

"Bumba iar mi-a dat gol, nu știu ce să mă mai fac cu el. O să am o discuție cu el când ne întâlnim la Baia Mare" Vasile Miriuță

Vezi și: Promisiunea pe care i-o face Miriuță lui Becali: "O să-l sun să-i spun asta"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  13 Februarie 2018, 20:15

fecsebeeee,***,mBApe,imparatuluminii,selfie ,veste,manache ,costel ,canale,Dunare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  13 Februarie 2018, 15:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popescu222
popescu222  •  13 Februarie 2018, 10:21

Nici pe mine nu ma impresioneaza ce joaca Dinamo in ultima vreme, iar victoria de ieri e mai curand penibila. Dar nu cred vad fizionomia sau cartile pe care nu le-a citit Miriuta ca pe o problema. Ne e dor cumva de ‘eruditii' Andone sau Contra?... asta e lumea fotbalului, cu jucatori ***, si antrenori (si jurnalisti, de altfel) pe masura.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează