FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 1-2

Fostul antrenor de la Dinamo critică strategia aleasă de FCSB: „Nu se poate la neșfârșit, nu ai cum”

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 22:43 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 00:24

Vasile Miriuță (55 de ani), care a antrenat la Dinamo în sezonul 2017/2018, consideră că cei de la FCSB au ales în mod greșit echipa de start pentru meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, în runda #28 din Superliga.

Condusă la pauza cu scorul de 0-1, FCSB a întors scorul prin golurile reușite de Florinel Coman, care l-a egalat pe Darius Olaru în clasamentul marcatorilor din Superliga. Amândoi au înscris 14 goluri până în acest moment.

Florinel Coman declară război: „Trebuie să călcăm pe cadavre!”
FC Voluntari - FCSB 1-2
Florinel Coman declară război: „Trebuie să călcăm pe cadavre!”

La pauza meciului, FCSB a făcut 3 schimbări. Au ieșit Luis Phelipe, Mihai Lixandru și Octavian Popescu. Au intrat David Miculescu, Eduard Radaslavescu și Baba Alhassan.

Echipa de start trimisă de FCSB în meciul cu Voluntari: Târnovanu - V. Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic - L. Phelipe, Ad. Șut, Lixandru - Al. Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman

Vasile Miriuță consideră că „11-le” trimis de FCSB în repriza secundă ar fi trebuit să fie cel ales pentru startul meciului și nu înțelege de ce fotbaliștii vicecampioanei sunt folosiți pe alte poziții decât posturile lor de bază.

Vasile Miriuță crede că FCSB și-a făcut greșit strategia pentru meciul cu FC Voluntari: „Poate fi o surpriză să-ți meargă, dar nu se poate la nesfârșit”

„O primă repriză foarte bună făcută de Voluntari. Doru Andrei, Nemec și Dumiter le-au pus mari probleme celor de la FCSB. Cei de la Voluntari s-au organizat bine și au reacționat după pierderea mingii, nu i-au lăsat să combine.

Așa trebuia să arate FCSB de la început, cum a fost în repriza secundă. Nu ai cum să joci cu Tavi atacant, cu Băluță inter, cu Phelipe în dreapta, care a jucat bine în stânga la Iași. Poate fi o surpriză să-ți meargă, dar nu se poate la neșfârșit, nu ai cum”, a spus Vasile Miriuță, pentru Prima Sport.

VIDEO. FC VOLUNTARI - FCSB 1-2 » Coman marchează o dublă și aduce o nouă victorie pentru roș-albaștri: „Nu am avut mereu rezultate bune aici, s-ar putea să fie anul nostru”

Citește și alte știri de actualitate:

Așa se ia o decizie VAR în Superligă » Scene reprobabile surprinse de reporterii GSP
VAR
Așa se ia o decizie VAR în Superligă » Scene reprobabile surprinse de reporterii GSP
Noi detalii despre Andrei Borza și Alexandru Albu » Ce s-a întâmplat azi cu petrecăreții de la Rapid
RAPID
Noi detalii despre Andrei Borza și Alexandru Albu » Ce s-a întâmplat azi cu petrecăreții de la Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
paolo12
paolo12  •  01 Martie 2024, 06:05

Miriuta nu este antrenorul care s-a declarat caine pana la moarte? Da sfaturi?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează