FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță i-a răspuns lui Bratu în direct la TV: "Unii uită repede că sunt secunzi în acte"

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2018 20:34

Fostul antrenor al lui Dinamo, Vasile Miriuță, nu l-a iertat pe Florin Bratu, actualul antrenor al "câinilor", pe care l-a taxat din cauza unor declarații făcute de acesta cu trimitere la vechii antrenori ai clubului. 

"Nu mă interesează ce a făcut Ricardo Grigore (n.r. după un gol marcat, a dus degetul la buze, ca şi cum i-ar fi închis gura lui Miriuţă și Mutu). Era un băiat, aşa... a fost şi la mine la antrenamente.

Hai să fim serioşi, acum. Una e să joci sub presiune, alta e să joci în play-out. Fără presiune e uşor să bagi tineri. L-am văzut pe Bratu în vreo 2-3 comentarii, dar nu vreau să-i răspund, că așa m-a învățat mama.

Cam repede uită unii că sunt secunzi în acte, nu principali. Trebuie să ne respectăm mai mult", a spus Vasile Miriuţă, fostul antrenor al lui Dinamo, la TV Digi Sport.

Florin Bratu a replicat imediat pentru GSP.ro, considerând că fanii dinamoviști sunt cei mai în măsură să analizeze performanțele celor doi. 

"Îi transmit lui Vasile Miriuță că îl respect foarte mult. Cât despre ce a spus, las iubitorii de fotbal, microbiștii, specialiștii, și desigur, dinamoviștii să judece și să îi răspundă", a replicat Bratu pentru GSP.ro. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
danbinci
danbinci  •  30 Mai 2018, 22:48

Bratu vorbeste cam mult deja. Vedem ce va fi cand se joaca pe bune. Din punctul meu de vedere, Miriuta nu trebuia sa accepte oferta de la Dinamo. Era clar ca vor fi probleme. Personal eu cred ca Miriuta este peste Bratu ca si antrenor. La Dinamo inca sunt probleme mari.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Mai 2018, 10:49

Miriuta cred ca e cel mai slab antrenor din liga1. Bratu a demonstrat ca e un antrenor de viitor. Ca sa nu mai vorbim ca are mult mai mult bun-simt si mult mai multa minte decat Pacalici fara par. Miriuta are toate "calitatile" unui om de nimic: lingau si pupincurist fata de patroni/fani, fara caracter in relatia cu jucatorii, dotat intelectual cat Viorica Dancila, etc.

alexzece
alexzece  •  30 Mai 2018, 10:33
Postat de Pop Vasile pe 30 Mai 2018, 10:00

Secund sau nu dar are rezultate vizibile , nu ca si unii ,, principali ,, ce au plecat cu coada intre picioare cam de peste tot unde au fost ... Si care sint doar buni de gura .

O sa vedem daca are rezultate cand conteaza,adica in sezonul regulat,in asa fel incat sa va duca in play off.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează