LIGA 1  ·  DINAMO

Miriuță iese la atac după ce a fost demis de la Dinamo: "Negoiță mi-a vândut jumătate de echipă. În ultimele săptămâni m-am îmbolnăvit"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 19:21

Vasile Miriuță, demis de la Dinamo după ce a ratat calificarea în play-off, a oferit primele declarații după despărțirea de echipa din "Ștefan cel Mare".

"După ce am ratat calificarea în play-off, era clar că nu voi mai rămâne. Şefii clubului au sugerat pe la televizor că e mai bine să plec, chiar dacă eu aveam onoare şi aş fi rămas să muncesc. Mi-am reziliat contractul de comun acord cu patronul clubului.

Am fost într-o situaţie foarte dificilă. În timpul pauzei de iarnă, patronul Negoiţă a vândut jumătate de echipă: Filip, Nascimento, Paul Anton, Nedelcearu, Costache. A primit aproape trei milioane de euro pentru ei, dar eu am rămas fără cinci titulari. A fost o afacere bună pentru club, este de înţeles că i-a vândut pe toţi.

A fost o onoare să antrenez Dinamo, mai ales că am ţinut cu ei de mic. Acum simt o tristeţe. Cu toate acestea, a fost o plăcere să lucrez la club chiar dacă, în ultimele câteva săptămâni, m-am îmbolnvit.

Marţi mi-am luat la revedere de la jucători, apoi vin acasă, la Budapesta. În ultimii doi ani şi jumătate am antrenat în Germania şi în România şi nu mi-am văzut familia în Ungaria, am neglijat-o! Am nevoie o odihnă până la vară. Când am semnat acordul de doi ani, era chiar în ziua când făceam 49 de ani. M-am gândit că mă va prinde aniversarea de semicentenar în «Ştefan cel Mare». Dorinţa mea nu s-a împlinit, dar viaţa merge mai departe", a declarat Miriuță, potrivit Fanatik.

Miriuță a preluat-o pe Dinamo în luna septembrie a anului trecut, dar nu a reușit să îndeplinească principalul obiectiv trasat, acela de a accede în play-off.Un interlop din Sibiu îl bănuia pe un tânăr că-i face ochi dulci iubitei lui. L-a prins într-o parcare, ce a urmat este crunt
Libertatea
Comentarii (76)
Anton Gigi  •  28 Februarie 2018, 16:03

Daca in returul trecut Contra a lucrat excelent cu rezultate foarte bune,in vara a facut dezastru,lasand in urma lui totul parjolit.

Anton Gigi  •  28 Februarie 2018, 15:55

Sa fii sanatos Miriuta,ai venit la echipa de suflet,ai lucrat bine,sa fii mindru ca ai antrenat Dinamo. P.S. Calificarea in primele 6 a fost pierduta de Contra -pe scurt :a asteptat sa transfere niste "gloabe"in loc sa tina pe Nistor,sa transfere niste mijlocasi de creatie cum sunt Eric si Munteanu(Poli),de fapt Eric s-a si rugat sa fie primit la Dinamo;in schimb au venit "vedetele'Bokila ,Albin etc. cu care a pierdut lamentabil in tur meciuri simple,de fapt acolo s-a pierdut calificarea in play off. Sa speram ca nu se vor mai face asemenea experimente gresite pe viitor,succes echipei in cupa .

mobutu  •  28 Februarie 2018, 11:39

D ezastru I nsolventa N eputinta A matorism *** ***..bine a zis-o un stelis!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (76 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Cluj - Unirea Slobozia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Handbal M
HC Dobrogea Sud - Sporting
Digi 4
20:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Leyton Orient - Tottenham
Digi 2
22:15 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Luton Town - Manchester United
Digi 2
Program TV complet

Liga 1