FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA CHIAJNA 2-3

Miriuță, te oftici? Învins de copiii lui de suflet, pe care tot el i-a adus la Chiajna!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 08:56

Dinamo a suferit ieri cea de-a șasea înfrângere în 12 etape, pierzând pe teren propriu în fața Concordiei Chiajna, scor 2-3. Golurile ilfovenilor au fost reușite de Claudiu Bumba (23 de ani) și Paul Batin (30 de ani), de două ori, doi jucători trecuți prin curtea "câinilor" și lăsați să plece mult prea ușor.  

Atât Bumba cât și Batin sunt copiii de suflet ai lui Vasile Miriuță, noul tehnician al lui Dinamo. Acesta a fost cel care a insistat în iulie pentru aducerea lui Batin la gruparea ilfoveană, tot el fiind în spatele venirii lui Bumba la Chiajna. Acum, cei doi s-au răzbunat pe fosta echipă, cauzându-i înfrângerea ce o menține în continuare în afara play-off-ului. 

De altfel, Concordia nu a fost singura echipă la care Miriuță i-a pregătit pe cei doi, aceștia colaborând și la CFR Cluj. Antrenorul de 49 de ani a fost cel care l-a dorit intens pe Bumba în iarna acestui an în "Gruia", însă jucătorul a ajuns în cele din urmă la Dinamo. 

Un alt aspect interesant este că Bumba și Batin sunt ambii originari din Baia Mare, la fel ca Vasile Miriuță. 

Citește aici cronica partidei Dinamo - Concordia Chiajna 2-3

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
147259629210475
Valentin Onea  •  28 Septembrie 2017, 11:02

Vasile cred ca ai luat locul lui Andone. Te opresti totusi la cota 7 infringeri ????????

simonhalep
simonhalep  •  28 Septembrie 2017, 10:42
Postat de cpt.ahab pe 28 Septembrie 2017, 10:32

La o asemenea publicatie, e absolut firesc!

titlul corect era: D1NAM0, TE OFTICI? lăsați-o baltă cu postările pe aici și l-sați-ne să savurăm dezastrul de la d1nam0. noi vă lăsăm să vă pregătiți pentru câștigarea play-out-ului. sau salvarea de la retrogradare.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Septembrie 2017, 10:32
Postat de cneius pe 28 Septembrie 2017, 09:54

"Miriuță, te oftici?" - ASTA-I TITLU DE ARTICOL ???

La o asemenea publicatie, e absolut firesc!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează