FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mișcări importante la Dinamo: schimbare de antrenor la echipa U19 + "satelit" surpriză din sezonul următor

Moldoveanu și Ricardo Grigore au fost liderii echipei U19 în sezonul trecut. Cei doi au făcut deja pasul spre echipa mare // FOTO: Cristi Preda
Moldoveanu și Ricardo Grigore au fost liderii echipei U19 în sezonul trecut. Cei doi au făcut deja pasul spre echipa mare // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 21:43

Oficialii lui Dinamo au luat o decizie importantă după ce juniorii U19 ai "câinilor" au pierdut clar duelurile cu Viitorul din Liga Elitelor și Supercupa Elitelor.

Noul antrenor al echipei U19 va fi, potrivit Radio Dinamo 1948, Mihai Dobre, cel care în ultimii doi ani a pregătit formațiile U15 și U16 ale lui Dinamo.

Cel înlocuit, Laurențiu Diniță, a preluat-o pe Dinamo U19 imediat după plecarea lui Florin Bratu din urmă cu un an. Cu Diniță pe bancă, juniorii "câinilor" au câștigat Cupa României în acest sezon, după o finală la penalty-uri în fața FCSB-ului.

"Satelit" pentru Dinamo

În plus, Gabi Răduță, șeful centrului de copii și juniori ai lui Dinamo, a anunțat că dinamoviștii vor avea un parteneriat cu Metaloglobus în sezonul următor.

Mai exact, mai mulți juniori ai lui Dinamo vor evolua sub formă de împrumut la formația care, deși a retrogradat în Liga a 3-a, are șanse mari să evolueze în liga secundă și din sezonul următor, mai scrie sursa citată.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
ionnis
ionnis  •  09 Iulie 2018, 09:30

*** la dinamo in echipa :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Pana
Pana  •  09 Iulie 2018, 09:21

Ai pus Omul tau sa faceti ce vreti voi, sa joace cine decizi tu Gabi Raduta, sunteti de rasul parintilor care stiu ce se intampla la juniori lui Dinamo, copii joaca doar daca suntparinti prieteni cu Raduta , l ai schimbat pe Dinita sa te poti apara pentru rezultatele catastrofale pe care Dinamo a reusit anul asta ,De ce nu pleci tu mai bine , schimbi doar antrenori? Rusine clubului Dinamo ca tine sef de centru ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

utraian
utraian  •  09 Iulie 2018, 07:36

Ce o sa faceti ? Spuneti o porcarie de pe un cont si va aplaudati singuri de pe alt cont, exista loseri mai mari?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează