FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mister Oscar » Nu era bun de Steaua, e bun de Everton: Brau a ajuns în Premier League

Oscar Brau a fost o prezență discretă cît a lucrat la Steaua
Oscar Brau a fost o prezență discretă cît a lucrat la Steaua

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 00:00

Spaniolul Brau, kinetoterapeutul adus de Gâlcă sezonul trecut, era desconsiderat de unii jucători ai roș-albaștrilor. Druparea din Premier League l-a achiziționat imediat.

Vă mai aduceți aminte de Oscar Brau? Kinetoterapeutul catalan adus de Costel Gâlcă în sezonul trecut la Steaua muncește la Everton! Spaniolul de 46 de ani face parte din staff-ul britanicilor și este apreciat la noul său loc de muncă.

"Nu mai vorbim de salariu, dar Oscar lucrează fără ifosele de care a avut parte la Steaua. Existau jucători, printre care și un fost căpitan de echipă, ce făceau nazuri și-l vorbeau de rău, susținînd că nu știe meserie. Uite că Oscar este la Everton, iar fotbaliștii respectivi sînt, unii, fără angajament!", au comentat apropiații ibericului.

Cît a fost la Steaua, echipa n-a avut accidentări musculare majore, doar Tănase acuzînd probleme în startul sezonului.

Brau a contribuit la cîștigarea "triplei" cu Gâlcă la timonă. Este, de fapt, singurul care și-a găsit angajament din vechea echipă tehnică a roș-albaștrilor, Costelinho neacceptînd încă un alt contract.

Una dintre ultimele propuneri a venit de la Real Mallorca, însă Gâlcă n-a fost de acord întrucît ibericii nu asigurau salarii avantajoase și pentru colaboratorii tehnicianului.

În ceea ce-l privește pe Brau, acesta a mai lucrat în Albion, la Swansea și la Wigan. Catalanul a mai fost şi la Galatasaray. Gâlcă l-a cunoscut pe spaniol la finele anilor '90, chemîndu-l și-n cantonamentul echipei naționale pe vremea cînd Costel era jucător.

Fratele lui Oscar, Juanjo, este de mai bine de 10 ani la Barcelona, fiind și kinetoterapeutul personal al lui Leo Messi, cînd acesta merge la echipa națională.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
valiro
valiro  •  25 Octombrie 2015, 23:26
Postat de inginerul_reloaded pe 25 Octombrie 2015, 09:20

Ce junghiuri de jurnalisti.De fapt era plina infirmeria FCSB cu *** asta de preparator fizic.Recititi propriile articole in care se plangea Galca de lotul subtiat de accidentari.

Cred ca inventezi, singurii accidentati au fost Tamas, Bourceanu, Lato si Iancu. Primii doi au venit accidentati, ceilalti nu au respectat programul. Dar intreaba-l pe Stanciu de acum 3 etape cum s-a accidentat in min 20 ? Cu o zi inainte a batut lovituri libere si cornere timp de 2 ore... Asta e incompetenta. In plus, Oscar de la Everton e fratele terapeutului personal al lui Messi. O fi stiind ala ceva. Everton e o echipa din Premier League, adica unde Steaua ar retrograda

vvalyy
vvalyy  •  25 Octombrie 2015, 12:51

cine e everton? aveti impresia ca are contract cu machester? ......hai sa fim seriosi ca everton e o echipa oarecare in campionatul englez

robertocavali
robertocavali  •  25 Octombrie 2015, 11:34

da, pai romanasii ''e'' fitzosi, cum altfel?!, de-aiasuntem atat de biness...!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează