FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Mihai Iosif, dezvăluiri tari: ce se întâmpla când intra Fane Iovan în restaurant + Antrenorul care l-a „atins”: „A oprit liftul și mi-a dat doi, trei pumni!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2022 20:15 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 20:58

Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, Mihai Iosif, fostul antrenor al Rapidului vorbește deschis despre tinerețe, anturaje și prietenia cu Ștefan Iovan, despre greșeli și momente frumoase.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Miță, ai debutat la echipa mare în 1992, când a venit Ștefan Iovan. Ai avut probleme cu...

- Probleme de prietenie. Ha, ha, ha! Prietenie împinsă până la sacrificiu. Am fost prieten foarte bun cu Fane Iovan. Și-acum mai vorbim. M-a luat în anturaj cu el.

- Multă lume spune că prietenia asta ți-a dăunat în carieră.

- Nu știu. Țin minte și acum că m-a luat odată la Restaurant Nord cu el și când să intrăm acolo, îmi zice: «Băi Miți! Când intru eu aici se oprește muzica și începe Bamboléo». Nu l-am crezut, nu mai fusesem acolo.

- Și?

- Când am ajuns acolo cu el, chiar așa a fost! S-a oprit muzica și-a început să cânte Gipsy Kings. Erau atât de mulți rapidiști p-acolo, că l-am lăsat puțin în umbră pe Fane. Dar revenind la întrebare, nu știu dacă m-a stricat anturajul, dar am avut o tinerețe foarte tumultuoasă. Nu făceam chefuri exagerate, nu mai mult decât alții, doar că eu nu mă ascundeam.

- Dar îți plăcea să ieși în cluburi?

- Țin minte, la un moment dat, o întâmplare cu nea Viorel Hizo. „Bă, tu aseară ai fost la Nord!”. „N-am fost, nea Vio!”. A oprit liftul și mi-a dat doi, trei pumni. Avea spionii lui! Dar nea Vio a fost un om de nota 10. Au fost și multe exagerări, nu aveam cum să merg seară de seară. În Regie îmi plăcea să merg mai mult, acolo era mai pe sufletul meu, mai tinerească. Cu multe studente.

Băiatul meu e la echipa a doua a Rapidului. E greu să-ți propulsezi propriul copil. Poate mulți îmi reproșează că nu l-am promovat, inclusiv el mi-a zis. Pentru că n-am vrut să-l supun psihic la absolut nimic. Sper să facă pasul spre echipa mare. A jucat trei ani în Italia, unde s-a schimbat mult. Fără muncă nu poți să faci nimic
Mihai Iosif, fost antrenor Rapid

Eu mă inspir de la Klopp, care-mi place foarte, foarte mult, și de la Răzvan Lucescu. Nea Mircea construia echipele, iar Răzvan se adaptează. Așa sunt și eu. Mă adaptez! Chiar dacă mi-aș dori să construiesc echipa. Bine, echipa din Liga 1 e făcută de mine, făcută din mers.
Mihai Iosif, fost antrenor Rapid

CITEȘTE ȘI:

Derby la Liga 4 între Iazu și Scânteia » Căruțe pe post de peluză, prima se dă în bere și mici, echipamente cumpărate de Bobonete: „E Dinamo-Steaua din Ialomița”
REPORTAJ
Derby la Liga 4 între Iazu și Scânteia » Căruțe pe post de peluză, prima se dă în bere și mici, echipamente cumpărate de Bobonete: „E Dinamo-Steaua din Ialomița”
Cristian Săpunaru, virulent după conflictul cu Paramatti: „M-am și găsit cui să îi răspund! Nu îmi pare rău de nimic”
Rapid - FCU Craiova 2-3
Cristian Săpunaru, virulent după conflictul cu Paramatti: „M-am și găsit cui să îi răspund! Nu îmi pare rău de nimic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close