FOTBAL  »  Superliga  »  PODCAST

Mitică Dragomir a refuzat-o pe Anamaria Prodan. Ce discuții a avut cu impresara: „I-am spus direct”

Dumitru Dragomir +45   FOTO
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 16:10 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 17:19

Mitică Dragomir a supărat-o pe Anamaria Prodan, după ce a refuzat să meargă la podcastul ei. 

Anamaria Prodan nu este obișnuită să fie refuzată, astfel că răspunsul lui Mitică Dragomir a cam supărat-o. Impresara l-a invitat la noul ei podcast, iar el a refuzat.

Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”
METROSPORT
Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”

Motivul pentru care Mitică Dragomir refuză să meargă la Anamaria Prodan

„Cred că ea s-a supărat puțin pe mine. Ea m-a chemat la emisiunea pe care o are. Dar eu i-am spus că nu pot să mă duc la emisiunea ei deoarece am un contract cu o firmă de pariuri” a fost răspunsul lui Mitică Dragomir, potrivit Fanatik.

Fostul președinte LPF spune că nu s-a certat cu Anamaria Prodan, însă astfel de refuzuri nu convin nimănui. „Nu ne-am certat, dar am avut discuția asta. I-am spus direct că nu pot să onorez invitația ei. Adevărul e că astfel de discuții nu convin nimănui. (...) Nu, nu ne-am certat. Eu o apreciez oricum pe ea. I-am explicat. (...) Eu o apreciez, ea are sânge în instalație”, a continuat fostul președinte LPF.

Mitică Dragomir a asigurat-o pe Anamaria Prodan că va veni la un moment dat în emisiunea ei online, dar după ce își va termina contractele. „Cu mine, și dacă te cerți, nu rămânem supărați. Eu i-am spus ei că după ce termin campionatul și nu mai am emisiuni legate de contractul meu, mai vorbim”, a povestit invitatul show-ului. 

+41 FOTO

„Eu sunt Anamaria Prodan” este noua emisiune a impresarei 

La podcastul ei, Anamaria Prodan promite să aibă invitați numai unul și unul. „Bună ziua, dragii mei! Eu sunt Anamaria Prodan și aveți astăzi în față o nouă versiune a Aneimaria, una de podcast. Încep o emisiunea a mea, unde eu fac regulile, unde eu să întreb, nu să fiu întrebată cum am fost obișnuită toată viața. 

Iată-mă astăzi aici, alături de dumneavoastră și de oamenii vieții mele. Așa am să le spun eu tuturor invitaților, pentru că ei m-au ajutat pe mine în carieră, iar eu i-am ajutat pe ei. Tocmai pentru acest fapt voi avea un dialog pentru dumneavoastră cu acești oameni fabuloși, care au făcut istorie”, a anunțat ea într-un clip pe YouTube.

Ciprian Marica a fost primul invitat al impresarei la podcast, unde a vorbit și despre controversatul episod când a ieșit în prosop dintr-o cameră de hotel din Cluj-Napoca.

FOTO Au apărut imaginile! » Cum va arăta noul stadion din România, cu o capacitate de 10.000 de locuri

GALERIE FOTO Superba soție a jucătorului din Superligă, despre cum este, de fapt, viața de „nevastă de fotbalist”: „Vi se pare spectaculos că ați văzut la Georgina. Realitatea este alta”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
dandana
dandana  •  01 Decembrie 2023, 09:43
Postat de babinu pe 30 Noiembrie 2023, 11:48

au refuzat-o pe onlyfans, au si aia niste standarde

Se vede ca ai minte cât o găină. Hapa! Dăm într-o femeie că așa ne duce capul. Omul mergea dacă nu avea acel contract. Ce este urât, ca ei preferă să facă oamenii sa parieze decât sa vorbească de fotbal. Toți idoli ii vezi ca te îndeamnă sa-ți bagi bani de mâncare uneori la pariuri. Credeți-mă am văzut mulți din aceștia care pariază enorm de mult penteu ca ei cred foarte tare ca asa este. Este urât din partea ta! Numai bărbat nu ești tu. Se vede cine comentează aici! Doar oameni fără creier

babinu
babinu  •  30 Noiembrie 2023, 11:48

au refuzat-o pe onlyfans, au si aia niste standarde

mafa
mafa  •  30 Noiembrie 2023, 11:48
Postat de imgb pe 30 Noiembrie 2023, 02:08

hahahha....*** au podcasturi ?.....

Nu sunt de acord cu titlul !!!.... " Eu sunt Ana María Prodan "...o cunoaste o tara intreaga ca o femeie de limbaj si un caracter mult sub clasa mediocra a societatii, o femeie care crede,numai in mintea ei, ca face lucruri perfecte !!!...vina principala este a mas mediei care o promoveaza non stop ca si pe Becali, de altfel.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează