FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Ce avere are, de fapt, Adrian Mititelu: „Sunt multe proprietăți, cam atât valorează”

Foto: Adrian Mititelu Junior
Foto: Adrian Mititelu Junior

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 14:14 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 14:58

Adrian Mititelu Junior este încrezător că echipa tatălui său nu are vreun motiv de frică din punct de vedere financiar. Acesta a mărturisit că tatăl său ar avea proprietăți care ar valora peste 100 de milioane de euro.

Mititelu Junior a trasat și următorul obiectiv al echipei, acela de a vinde jucători pe sume cât mai mari, asemenea concitadinei CSU Craiova, potrivit celor de la Fanatik.

„Dacă nu prezentam știri, eram milionară” » Replicile spectaculoase ale unei prezentatoare TV de sport: „Prefer tăria și șampania”
MEDIA
„Dacă nu prezentam știri, eram milionară” » Replicile spectaculoase ale unei prezentatoare TV de sport: „Prefer tăria și șampania”

Mititelu Junior: „Are în jur de 40 de hectare de teren intravilan”

„Nu avem foarte mult cash, însă tatăl meu are foarte multe proprietăți în orașul Craiova, care obiectiv vorbind înseamnă peste 100 de milioane de euro. Are în jur de 40 și ceva de hectare de teren intravilan, în cea mai bună locație din Oltenia, fără să exagerez. 

Deci el poate să obțină lichidități imediat. Însă a făcut deja sacrificii foarte mari pentru echipa de fotbal și sperăm ca într-o zi să încasăm și noi niște bani”, a spus Adrian Mititelu Junior, conform sursei citate. 

Ulterior, fiul patronului formației din Bănie a continuat cu strategia pe care clubul o va aplica în următoarea perioadă, aplicată și de rivala din oraș.

„Totuși, poate ne calificăm într-o cupă europeană, poate vindem vreun jucător ca CS U Craiova cu 8-9 milioane de euro, cum l-a vândut pe Mitriță. Deci așteptăm vremuri mai bune, însă nu ne facem griji din punctul acesta de vedere. Nu avem cash zeci de milioane de euro cum au Gigi Becali, domnul Șucu. În schimb,  avem jucători foarte vandabili”, a mai adăugat Mititelu Junior.

Cine e cel mai bogat român din fotbal

La finalul anului 2022, Capital  a publicat un top al celor mai bogați români din fotbal, unde Gigi Becali, Dan Șucu și Nicoale Badea s-au aflat în top.

Gigi Becali, patronul FCSB e cel mai bogat patron din fotbalul românesc, cu o avere estimată între 325 și 425 de milioane de euro. În spatele latifundiarului din Pipera vine unul dintre investitorii Rapidului, Dan Șucu, cu 135-145 de milioane de euro în conturi.

Gigi Becali nu a mai câștigat cu FCSB niciun titlu de 7 ani, dar e singurul patron din Liga 1 care a obținut profit în 2021, an în care CFR și CSU Craiova au suferit pierderi de milioane de euro, plusul echipei roș-albastre fiind de 2,1 milioane de euro!

NumeleAverea estimată*Domeniul
1. Gigi Becali325-425imobiliare, fotbal
2. Dan Șucu135-145mobilă, presă, fotbal
3. Nicolae Badea87-93IT, retail, fotbal
4. Vladimir Cohn65-70hârtie, fotbal, imobiliare
5. Cosmin Olărioiu46-50fotbal, HoReCa
6. Mircea Lucescu34-38fotbal, imobiliare
7. Gheorghe Hagi29-35fotbal, turism
8. George Țucudean23-25mobilă, spa, HoReCa
9. Valeriu Iftime22-24energie, IT, fotbal
10. Cristi Chivu22-24fotbal

* sumele sunt exprimate în milioane de euro

Citește și alte știri: 

Ovidiu Burcă, după victoria la limită a lui Dinamo: „Așa cresc echipele! Felicitări băieților”

CSC Șelimbăr - Dinamo 1-2 » „Câinii” câștigă la limită și încă speră la play-off. Cum arată clasamentul din Liga 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  04 Martie 2023, 20:36
Postat de Forzzastiinta pe 04 Martie 2023, 18:29

La câți proști sunt in Cluj-Napoca poate sa câștige

Poate unește și echipele din Craiova. Doar nu v-ati certa pentru el. V-ati certa constructiv cu el , și știe și legile . Ar fi candidatul ideal contra Olgutei . Ori ar fi un candidat contrafăcut să câștige tot Olguta. Ar da clasă la toți.

.koba.
.koba.  •  04 Martie 2023, 20:06
Postat de napoli01 pe 04 Martie 2023, 16:10

Daca evalueaza si terenurile asa cum evaluase echipa dezafiliata la 250 milioane de euro, e clar

La vremea respectiva, Mogosoaia ta nici nu exista!

Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  04 Martie 2023, 18:29
Postat de marcelclujnapoca pe 04 Martie 2023, 16:42

Mititelu e cazul sa candideze la primărie! A făcut multe sacrificii pentru fotbal. Îl știu prea mulți, oare l-ar alege lumea?

La câți proști sunt in Cluj-Napoca poate sa câștige

Vezi toate comentariile (11)
Comentează