FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORIA BRĂNEŞTI - CRAIOVA, VINERI, 21:45, GSPTV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Mititelu: "Neţoiu vrea să-mi ia echipa" » Neţoiu: "E clar, eşti bolnav mintal!"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2010 00:00

Actualul şi fostul patron al Universităţii au reînceput războiul.

Chiar dacă alb-albaştrii s-au întors acasă, atmosfera din Craiova nu s-a calmat. Dimpotrivă chiar. Adrian Mititelu acuză o conspiraţie împotriva lui pusă la cale de Gigi Neţoiu cu scopul de a-l forţa să abdice de la cîrma Universităţii.

"Mai multe foste glorii ale Craiovei au sărit în sus de bucurie la golurile Stelei din meciul cu noi! S-au aliat cu Neţoiu ca să-mi ia echipa!", a declarat patronul grupării din Bănie, referindu-se în special la Sorin Cîrţu şi la Rodion Cămătaru, doi apropiaţi ai Comandantului.

În replică, Neţoiu îl contrează dur pe Mititelu, la GSP TV: "Aberează, e bolnav mintal, la el toată lumea e împotriva lui! Dacă atît îl duce mintea, ce să-i fac eu?! Ca să investesc la Craiova trebuie să-mi dea clubul, dar parcă a zis că îl ţine pe viaţă şi îl lasă moştenire copiilor".

"Mititelu să stea liniştit, n-am nici un plan să-i iau echipa. În sfîrşit, s-a hotărît să revină la normalitate, a readus echipa la Craiova. Acum sînt din nou cel mai mare suporter al Universităţii", a precizat şi Sorinaccio.

"E normal să fiu cu sufletul alături de Craiova, am trăit momente frumoase acolo şi am rămas în relaţii foarte bune cu fostele glorii oltene. Ce legătură are asta cu Mititelu?!"
Gigi Neţoiu, fost patron U Craiova

Azi, inspecţie la stadion
O delegaţie federală şi reprezentanţii Jandarmeriei vor decide azi dacă arena "Ion Oblemenco" poate găzdui meciul cu Poli Timişoara, peste două etape. Oficialii Universităţii nu-şi fac probleme: "Sigur vom primi avizul, sistemul de supraveghere e funcţionabil, gazonul se prezintă în condiţii excelente, la fel şi zona vestiarelor". Aceştia aveau în plan ieri să înlăture buruienile care au năpădit arena, însă lucrările de cosmetizare au fost sistate din cauza ploii.

>> Alb-albaştrii au părăsit ieri Bănia cu destinaţia Buzău, unde vineri o vor întîlni pe Victoria Brăneşti. Din lot face parte, în premieră, şi fundaşul brazilian David Lopes (28 de ani).
>> Aurică Beldeanu despre greşelile de arbitraj din primele două etape: "Onicaş a greşit intenţionat în meciul cu Steaua. Cît despre meciul cu CFR, Alexandru Tudor e un tip îngîmfat, care are o impresie foarte bună despre el. De aici lucrurile decurg aşa cum decurg".
>> Ţicleanu: "Vom avea un meci foarte greu cu Victoria Brăneşti. M-a surprins cu ce tupeu s-a dus la Cluj, CFR a învins-o doar prin două superexecuţii".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
briliant33
briliant33  •  05 August 2010, 12:45

un retardat de doi bani turnatorule

tuby
tuby  •  05 August 2010, 10:53

am o intrebare: cum sa-i ia echipa daca el nu o vinde? iar de furat ma bufneste rasul, ca doar nu e vorba furat un portofel in tramvai.

oltean85
oltean85  •  05 August 2010, 10:26

nu-l laud pe mitittelu da saracu face si el ce poate ,multi uita ca fara banii lui universiatea era acum doar o amintire ,asa avem si noi o echipa buni sau rai cum sunt trebuie sa-i sustinem

Vezi toate comentariile (12)
Comentează