FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Mititelu nu uită și nu iartă! Atac violent la adresa lui Gică Craioveanu: "Un ipocrit care a uitat de clubul care l-a scos din sărăcie"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 15:54

Gică Craioveanu a anunțat că nu mai are de 6 luni vreo implicare la CS U Craiova, însă Adrian Mititelu nu l-a iertat pentru că și-a asociat numele cu formația rivală. 

"Ipocrizia și inconștiența unui trădător al Științei și profitor al proiectului mafiot CSU! Omul a fost intoxicat cu fel și fel de prostii și neadevăruri însă în continuare dă sfaturi.

S-a confirmat cu vîrf și îndesat lipsa de caracter și loialitate a acestuia față de clubul care l-a scos din sărăcie și normal ar fi ca Gică Craioveanu în următorii 10 ani să nu mai pronunțe numele Universitatea Craiova.

Să nu creadă că o să scape numai cu aceste păreri de rău. Are o notă de plată de achitat și el și toți cei implicați. Nu scăpați niciunul. Promit solemn", a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (35)
929371553813840
Robin Gene  •  25 Ianuarie 2016, 15:37

Pacat de orasul Craiova ca exista atata dusmanie acolo.Eu nu am legatura cu Oltenia,dar imi pasa.Mai bine fac ca si in Bucuresti:mai multe echipe.Doua sa zicem.Una care-i reprezinta pe cei care-i pupa mainile lui Mititelu,si alta,a oamenilor cu scaun la cap,care reprezinta restul.Eu ca neutru,nu as dori sa vad in prima liga o echipa a lui Mititelu.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Ianuarie 2016, 15:04

mititelu un saratoc ...el nu e prost destul daca nu e si fudul ...

addytzu
addytzu  •  23 Ianuarie 2016, 23:20

La fel cum a uitat si Olgutza cine a scos-o din anonimat!!!!Oameni de nimic,ba!!!!Cum sa scuipi acolo unde ai lins,ma???

Vezi toate comentariile (35)
Comentează