FOTBAL  »  Superliga  »  RETROGRADARE

Mititelu pentru Radio.GSP.ro: "Nu există posibilitate de împăcare cu Piţurcă"

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 16:06

Adrian Mititelu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Radio.GSP.ro. Se speculau informaţii despre o posibilă împăcare a acestuia cu Victor Piţurcă, însă Mititelu a infirmat totul:

"Nu m-am întîlnit şi nici nu m-am împăcat cu Piţurcă. E o invenţie a ziariştilor din Craiova. Ce să negociez cu un om care a distrus Craiova? Nu ştiu de ce a apărut aşa ceva în presă. Nu e vorba de împăcare, chiar dacă intenţiile vin din partea lui. Cred că nici acum nu e conştient de ceea ce făcut Craiovei din dorinţa de a se răzbuna. Se crede un personaj invincibil,dar nu este. Păcat că nu a ţinut cont de tradiţiile echipei. Dacă avea o problemă personală cu mine, trebuia să o rezolve fără să implice clubul. Chiar el a spus asta. ", a spus Mititelu pentru Radio.GSP.ro.

Finanţatorul retrogradatei Universitatea Craiova a vorbit şi despre plecările de la echipă: "Prepeliţă, fraţii Costea şi Silviu Lung pleacă sigur de la Craiova, dar vor pleca pe bani. Au încercat să îşi depună memorii, dar nu le-a ieşit. Au fost influenţaţi de Becali, dar acest personaj nu are nici o putere", a mai declarat Mititelu pentru Radio.GSP.ro.

Problemele legate de licenţa pentru liga secundă au fost infirmate de şeful din Bănie: "Licenţa pentru Liga a 2-a o vom lua sigur. Jurnaliştii au creat o falsă impresie. Există o mică problemă cu stadionul, dar se va remedia", a declarat Mititelu.

Marele scandal dintre Mititelu şi Piţurcă, în legătură cu Găman şi Bărboianu, este ca şi rezolvat de patronul Craiovei. El spune că cei vinovaţi vor fi închişi:  "Bărboianu-Găman nu reprezintă un caz. Piţurcă s-a folosit de o semnătură în alb a mea. E ilegal. Nu au şanse aceşti jucători să rămînă la Dinamo. Se întorc 100% la Craiova. Există oricum o cercetare amănunţită a oamenilor legii. În cîteva luni se va definitiva acest caz. Cîţiva oameni vor fi trimişi la închisoare pentru acest eveniment", a conchis patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu la Radio.GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
stresul_tau
stresul_tau  •  13 Iunie 2011, 13:19
Postat de reptile1983 pe 08 Iunie 2011, 16:12

de unde stie domnul mititelu adrian marin ca in urma acestui "eveniment" vor face oameni puscarie? cititi declaratia ; el practic recunoaste ca acele dezlegari in alb sunt semnate DE EL!!!! cum sa semnezi dezlegari in alb? ce patron esti tu? ce e cu termenul puscarie/inchisoare prezent in toate "declaratiile" acestui sarac?

pai n-auzi bre ca n-avea voie sa foloseasca SEMNATURILE LUI IN ALB.???ia sa-mi dea si mie una in alb asea pe casa,pe masina.....sau pe alte bunuri...sa vedem daca am voie sa le folosesc..sau sa-mi dea asa o hartie alba cu semnatura lui..sa vedem am ce face cu ea?:)))

stresul_tau
stresul_tau  •  13 Iunie 2011, 13:14
Postat de andreidrg pe 08 Iunie 2011, 17:15

Prietene ai fost vreodata in Craiova? Tot ce auziti de clanuri mafiote pe la televizor sunt niste inventii ale mediei care este in foame de senzational si de scandaluri. Vino sa vizitezi orasul si abi dupa da-ti cu parerea!

lasa-l pe prost in nemernicia lui.in tm...se iau la impuscat pe strada la un banal accident de circulatie. la bv se executa cy sange rece matiotii intre ei...dar ei vb de craiova...pfffsa-si vada barna din ochii lor inainte sa vb de craiova.daca asculti stirile la tv numai pe la ei..vezi toate nenorocirile crimele si violurile..dar ei nu le vad pe ale lor ci le nascocesc pe ale altora.ale lor sunt zi de zi iar noua inca ne mai aduc aminte de caiac de acum 4 ani.:)

viorescu
viorescu  •  09 Iunie 2011, 11:00

Poanta e ca in aceasta sfada cea care are de suferit este Universitatea. Cit timp se continua la modul asta, dovedesc amindoi cit de mult le pasa de acest club! Treziti-va acum, pina nu va fi prea tirziu.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează