FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA

Replica Rapidului după amenințările lui Mititelu: „Ce se poate întâmpla mai grav în Giulești?! În tur au dat cu gaze, un jucător a fost lovit, echipa a luat pietre și scuipați”

Replica Rapidului după amenințările lui Adrian Mititelu: „Ce se poate întâmpla mai grav în Giulești decât a fost în tur, la Târgu Jiu?”
Replica Rapidului după amenințările lui Adrian Mititelu: „Ce se poate întâmpla mai grav în Giulești decât a fost în tur, la Târgu Jiu?”

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 17:02 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 17:59

Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu, este în război cu propria galerie și ar vrea ca ultrașii din Peluza Sud să nu fie primiți în Giulești, la meciul cu Rapid, programat vineri, 10 februarie.

"Dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul! Voi părăsi meciul. Ce ție nu îți place altuia nu-i face. 

Cei de la Rapid se gândesc «Hai să îi lăsăm să facă atmosferă împotriva Craiovei»? Dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe! Să joace Angelescu, Șucu și cu cei de la Rapid. Să joace ei un amical", a amenințat Adrian Mititelu, potrivit Fanatik.

Replica Rapidului după amenințările lui Adrian Mititelu

După reacția lui Adrian Mititelu, Gazeta Sporturilor a luat legătura cu Adrian Olariu, responsabil cu organizarea și securitatea la Rapid.

- Bună ziua, domnule Olariu. Ați primit vreo adresă de la FCU Craiova că nu-și asumă deplasarea suporterilor la meciul cu Rapid?

- O așteptăm. N-am primit nicio adresă. Le-am solicitat două adrese. Una cu deplasarea staff-ului administrativ și a echipei și una prin care se delimitează sau nu de preluarea zonei rezervate galeriei oaspete.

- Adrian Mititelu a spus clar că se delimitează de galerie.

- Dacă se delimitează, să ne trimită o adresă oficială pe care să o arătăm presei, în care recomandarea FCU Craiova către proprii suporteri este să nu facă deplasarea la București.

Adrian Mititelu amenință înainte de Rapid - FCU Craiova: „Dacă fanii mă înjură, scot echipa de pe teren! Să joace Șucu și Angelescu”
RAPID - FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu amenință înainte de Rapid - FCU Craiova: „Dacă fanii mă înjură, scot echipa de pe teren! Să joace Șucu și Angelescu”

- Și cum va proceda clubul Rapid?

- Este simplu, dacă există o adresă oficială prin care FCU Craiova 1948 le spune propriilor suporteri să nu facă deplasarea la București e și normal că Rapid nu îi va primi pe stadion. Consider însă că FCU ar trebui să-și asume responsabilitatea de club partener.

- Adică?

- Jucăm într-o competiție în care suntem 16 echipe. Nu 15 echipe fac într-un fel și a 16-a face altfel, pentru că ni s-a pus nouă pata peste noapte. Ori suntem toți părtași la aceeași competiție și facem parte din spectacolul acestei competiții, ori dacă nu o să jucă la unii în sufragerie.

- Acum, la FCU este un caz special.

- Nu, nu este niciun caz special. Este un caz special dacă vrem să-l facem special. E o diferență. Așa cum ei se dau de ceasul morții că s-a deschis o cutie a Pandorei, ei scot în continuu din această cutie a Pandorei.

- Celor de la FCU le este teamă să nu se repete incidentele de genul celor de la Sepsi, plus alte mai grave.

- Adică? Mai grave decât ce s-a întâmplat la Târgu Jiu, la meciul din tur, când a venit firma de pază plătită de domnul Mititelu și a dat cu gaze în suporterii rapidiști? Mai grave decât a venit o persoană anonimă și l-a lovit pe un jucător al clubului Rapid? Mai grave decât pietrele și scuipații luate de echipa Rapidului la intrarea la vestiare, la Târgu Jiu? Provocarea permanentă la care a fost supusă galeria Rapidului, cu furatul steagului? Cam ce s-a putea întâmpla mai grav? Dați-mi un exemplu.

- Adrian Mititelu se teme că ultrașii vor să-i facă rău echipei sale.

- Incidente mai grave decât v-am descris că s-au întâmplat la meciul tur, de la Târgu Jiu, nu văd. Sunați-l pe domnul Mititelu și spuneți-i: «Ăștia de la Rapid ne spun că lucruri mai grave decât ați făcut dumneavoastră la Târgu Jiu, și dați-i exemplele pe care le-am enumerat, nu pot exista».

- Totuși.

- Întrebați-l pe domnul Mititelu «Ce s-ar putea întâmpla la București, mai mult decât ați făcut dumneavoastră la Târgu Jiu?».

- Din ce înțeleg, Adrian Mititelu nu se teme de cum va fi întâmpinată echipa lui în Giulești, ci de proprii suporteri. El așteptă ca Rapid să nu-i primească galeria în peluză.

- Dacă dumneavoastră ați fi un cetățean de la București și vă duceți să vedeți un meci la Craiova, vă cumpărați bilete, abonamente, ce lege vă poate interzice deplasarea?

- În cazul de față e vorba despre o galerie organizată, de câteva sute de persoane. Galerie de care FCU Craiova se delimitează. 

- Știu.

- V-au fost solicitate bilete în sectorul oaspeților?

- În momentul acesta, în care vorbim, nu există o solicitare oficială nici din partea FCU Craiova, nici din partea suporterilor craioveni. În stadionul Giulești, zona pentru oaspeți conține 630 de locuri. Le-am dat tuturor care ne-au solicitat.

- Care este termenul limită pentru astfel de comunicări între cluburi?

- Fiecare responsabil cu organizarea și securitatea are obligația de a anunța echipa adversă într-un termen rezonabil de 5-7 zile, programul echipei și al staff-ului administrativ. Și, eventual, dacă solicită sau nu locuri pentru galerie. Azi e luni, meciul e vineri. 

Noi până la ora asta nu am primit încă adresa oficială de la FCU Craiova. Întrebați-l pe domnul Mititelu ce gânduri are. Poate nu vrea să se prezinte cu echipa. Citesc tot felul de amenințări. Ar fi mai simplu ca domnul Mititelu să vă spună: "M-am hotărât să nu mă mai duc cu echipa acolo!".

Atâta vreme cât noi nu avem un punct oficial al FCU Craiova, nu avem o comunicare oficială de la FCU Craiova, nu pot să spun că dau sau că nu dau bilete suporterilor echipei oaspete. Mai este și Comisia de Disciplină, miercuri, care analizează cazul meciului Sepsi - FCU Craiova. Nu știm ce se va întâmpla

Întotdeauna a existat un gentlemen's agreement, pe care domnul Mititelu, cu voia sau fără voia lui încearcă să-l facă uitat sau pierdut. Întotdeauna clubul oaspete, chiar dacă, cum e cazul clubului Rapid, nu se implică în niciun fel în deplasarea galeriei și organizarea galeriei, de fiecare dată clubul și-a asumat zona respectivă rezervată suporterilor oaspeți. Pentru că sunt suporterii noștri, și la bine și la rău. Nu contează cum își organizează ei deplasarea. Corect față de echipa gazdă este ca noi să ne asumăm manifestările galeriei

Adrian Olariu, responsabil organizare și securitate FC Rapid

FCU Craiova și-a prezentat ultimul transfer: are în CV Campionatul Mondial al Cluburilor și va purta numărul 7
TRANSFER
FCU Craiova și-a prezentat ultimul transfer: are în CV Campionatul Mondial al Cluburilor și va purta numărul 7
Daniel Niculae i-a răspuns lui Cristi Balaj, după ce acesta s-a luat de giuleșteni: „Chiar se teme CFR Cluj de Rapid? Sau are ceva cu noi?”
RAPID
Daniel Niculae i-a răspuns lui Cristi Balaj, după ce acesta s-a luat de giuleșteni: „Chiar se teme CFR Cluj de Rapid? Sau are ceva cu noi?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  07 Februarie 2023, 11:09
Postat de Catalynn..__ pe 06 Februarie 2023, 22:58

Nu vreau sa pun sare pe rana, nu vreau sa întorc cuțitul in rană bă, deși ai merita! :-))) E suficient sa știi ca io dorm la caldurica și cu burta plină pe banii zecesebiștilor, care rabdă săracii de când ne-a jjijii nici cu colinda nu-i mai primește! Frig rău pe locul 4, trage a pagubă! :-)))

ai inviat mortule? ce te mai laudai tu ca "zcsb pierde" . dute ma la popota ca azi este fasole frecata!

Shogun01
Shogun01  •  07 Februarie 2023, 08:30

Adrian Olariu stie ce se intampla inainte pe stadionul Giulesti?

Catalynn..__
Catalynn..__  •  06 Februarie 2023, 22:58
Postat de johny2003 pe 06 Februarie 2023, 22:09

In prostia ta nu stii numele meniului special! )))))

Nu vreau sa pun sare pe rana, nu vreau sa întorc cuțitul in rană bă, deși ai merita! :-))) E suficient sa știi ca io dorm la caldurica și cu burta plină pe banii zecesebiștilor, care rabdă săracii de când ne-a jjijii nici cu colinda nu-i mai primește! Frig rău pe locul 4, trage a pagubă! :-)))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează