FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Miza pe 21+ » Contra a schimbat strategia la Dinamo și a bifat prima victorie din play-off

Cosmin Contra a spus că-i va acorda credit lui Patrick Petre chiar și după episodul
Cosmin Contra a spus că-i va acorda credit lui Patrick Petre chiar și după episodul "beție în avion"

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 00:00

Dinamo a obținut prima victorie din play-off cu cei mai puțini jucători eligibili pentru naționala de tineret, Contra alegând să forțeze cu fotbaliști cu experiență.

"Câinii" au început campionatul cu un prim "11" dominat de fotbaliști eligibili pentru naționala Under 21, Dinamo jucând etape bune cu câte 6 sau 7 tineri.

Din diverse motive, Cosmin Contra a renunțat însă la această idee. Fie decizii tehnice sau disciplinare, fie a fost obligat de probleme medicale, Nedelcearu, de exemplu, fiind răcit miercuri.

Astfel, prima victorie din play-off a fost obținută cu doar doi jucători Under 21, Steliano Filip și Patrick Petre, Dinamo atingând cifra minimă de tineri folosiți în actualul campionat. Iar restul de 9 titulari au fost fotbaliști străini.

Ieri, LPF a publicat pe site-ul oficial echipa ideală a fotbaliștilor Under 21 care au fost folosiți în sezonul regulat. Dinamo și Viitorul, echipele cu cei mai mulți astfel de jucători folosiți, domină primul "11" cu câte trei jucători.

Laurențiu Brănescu pierde tot restul campionatului, accidentat fiind, iar Răzvan Marin s-a transferat în Belgia.

Echipa ideală Under 21
Brănescu (Dinamo) - Hodorogea (Viitorul), Horj (CFR), Nedelcearu (Dinamo), St. Filip (Dinamo) - Bărbuţ (ACS Poli), R. Marin (Viitorul / Standard Liege), Ov. Popescu (FCSB), Casap (Viitorul) - Ivan (CS U), Al. Păun (CFR). Antrenor Gheorghe Hagi (Viitorul)

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiţă, anunţul care aduce o mare schimbare în România! Vestea uriașă din ultimele ore


Comentarii (1)
lobbyone
lobbyone  •  07 Aprilie 2017, 14:30

Ovidiu Popescu care e under 21 la 23 de ani . Trebuia sa aiba si fcsb pe cineva , nu ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează