FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM, ironizat de o fostă glorie a Stelei: "Sper să vină atacanţii promişi, dar să nu uităm cine l-a adus pe Tatu" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 28 iunie 2013 17:46

Fostul mare antrenor al Stelei, Anghel Iordănescu, speră ca echipa din Ghencea să aducă cei doi atacanţi promişi de MM, însă îşi doreşte ca aceştia să fie peste Leandro Tatu.

" Steaua poate să ajungă în grupe dacă va face cel puţin două transferuri bune. Doi atacanţi de valoare, dar mai are nevoie şi de apărători. Oricum, prioritari sînt atacanţii, pentru că acolo Steaua l-a pierdut pe Rusescu.

Trebuie să aducă ceva care este peste nivelul actual din Liga 1. Îl credem pe Mihai Stoica pentru că este un conducător bun, dar să nu uităm că tot el l-a transferat şi pe Tatu", a spus Anghel Iordănescu la DolceSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
tigruzzu
tigruzzu  •  29 Iunie 2013, 02:03
Postat de plesan pe 29 Iunie 2013, 00:51

Mama frate ce comentarii aiurea pe aici,TAKE A LIFE IDIOTS ;)

Te-ai încadrat bine, ești tare!

tigruzzu
tigruzzu  •  29 Iunie 2013, 02:01
Postat de plesan pe 29 Iunie 2013, 00:49

Ca sa fie clar TATU e un jucator foarte bun,insa are ghinion cu accidentarile,face bine faza de atac,are viteza,insa lui in fatza portii i place sa paseze in loc sa suteze...

N-ar putea cumva să paseze în fața propriei porți???

plesan
plesan  •  29 Iunie 2013, 00:51

Mama frate ce comentarii aiurea pe aici,TAKE A LIFE IDIOTS ;)

Vezi toate comentariile (49)
Comentează