LIGA 1  ·  CONFLICT

MM Stoica a scos la suprafață două episoade neștiute din relația cu Dan Petrescu: "Bă, patroane, hai să-l aducem la Steaua"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Vineri, 06 Aprilie 2018

Conflictul dintre Dan Petrescu și Mihai Stoica e departe de a fi stins. Enervat după ce "Bursucul" a declarat că i-a întins o mână de ajutor lui MM, oficialul stelist a scos la iveală două episoade cu cei doi în prim plan.

Oamenii care făceau istorie cu micuța Urziceni în 2009, titlul în Liga 1, își împart acum lovituri de la distanță.  

"Cum îți permiți să spui că m-ai ajutat când am venit la Urziceni? Salariul mi-a fost plătit de Dumitru Bucșaru, Petrescu doar a vorbit cu el la acea vreme. 

M-am întâlnit în Herăstrău cu Dan Petrescu și mi-a spus să vin la Urziceni. Apoi, am vorbit cu Bucșaru. Eu l-am ajutat pe Dan Petrescu, nu el pe mine. Bă, ești nebun? Mi-ai plătit tu salariul? Petrescu îmi spunea că Arlauskis nu va juca niciodată la el în echipă. Merg la poligraf cu oricine pe treaba asta", a dezvăluit actualul director sportiv al FCSB-ului.

MM a dezvăluit și cum, alături de Becali, a încercat să-l aducă pe Dan Petrescu pe banca Stelei în 2005, imediat după ce roș-albaștrii câștigaseră cel de-al 22-lea titlu de campioană. 

"Episodul s-a petrecut în 2005. Am fost cu Gigi la el acasă, am stat până la 6 dimineața, ne căuta toată presa! Câștigasem campionatul cu Walter Zenga. Gigi a vrut să-l pună antrenor pe Gică Hagi, dar el a refuzat. M-a chemat Becali într-o seară și i-am spus «Bă, patroane, să-l luăm pe Dan Petrescu!».

Nu înțelegeam de ce Dan Petrescu nu vrea să vină. Am stat până la 6 dimineața să-l conving și mi-a zis: «Dacă termina Steaua pe 2, veneam». I-a fost frică să vină în acel moment. A zis: «Unde pot să mă duc mai sus? Pot doar să mă duc mai în jos».  Acela a fost primul nostru contact oficial", a adăugat MM. 

Joi seara, Mihai Stoica a dezvăluit că Dan Petrescu ar fi semnat cu o echipă din China, în ciuda faptului că zilele trecute și-a prelungit înțelegerea cu CFR Cluj. Cum arată Reghecampf după ce a slăbit 15 kilograme. Nu ține nicio dietă! „Toată carnea vine de acolo”

Libertatea

Comentarii (31)

Cojocariu Iosif  •  06 Aprilie 2018, 23:33
Postat de Cojocariu Iosif pe 06 Aprilie 2018, 23:32

M-am liniștit nu sunteți slabi,sunteți...

:))))

Cojocariu Iosif  •  06 Aprilie 2018, 23:32
Postat de Cojocariu Iosif pe 06 Aprilie 2018, 15:11

***

M-am liniștit nu sunteți slabi,sunteți...

danieliorga2000  •  06 Aprilie 2018, 20:43

Deci, MM recunoaste ca Petrescu l-a contactat si a vorbit cu Bucsaru sa-l aduca la Urziceni, dar nu considera ca l-a ajutat pentru ca nu i-a platit el salariul. :) Pai banii aia i-a luat pentru ca l-a adus Petrescu.

Vezi toate comentariile (31)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 2

Csikszereda - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Baschet, FIBA Euro 2021

Israel - România

Digi 3
20:00 Fotbal, Liga 1

FC Botoșani - Poli Iași

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Union Berlin

Digi 4, Telekom 2
22:00 Fotbal, Premier League

Liverpool - West Ham

Eurosport
Program TV complet

Liga 1