LIGA 1  ·  FCSB

MM Stoica a venit cu o nouă reacție: „Cupa nu te duce decât în noua Intertoto! De ce să demisionez? N-a fost amatorism”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 11:05 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 13:36

Contestat puternic de liderul galeriei, Gheorghe Mustață, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit noi explicații după eșecul „roș-albaștrilor” cu Dinamo și a ironizat, din nou, Cupa României, pe care în trecut a mai numit-o „competiția loserilor”.

MM i-a dat o primă replică lui Mustață, apoi a revenit cu un nou mesaj pe subiectul eliminării. Dacă inițial a negat că ar fi avut un rol decisiv în strategia de a aborda meciul cu rezervele, Stoica argumentează în noua postare că decizia a fost una logică, invocând importanța scăzută a competiției în comparație cu lupta la titlu și programul care ar fi putut fi dat peste cap: 

„Jucătorii cu ușoare probleme medicale (printre ei, Cristea, Moruțan și Tavi Popescu) au fost menajați. Au jucat doar o repriză titulari incontestabili (Tănase, Olaru, Coman) pentru că acuzau o stare de oboseală, iar duminică la Mediaș temperatura va fi cu minimum 15°C sub cea de acum și avem nevoie de prospețime, mai ales că terenul va fi foarte greu”, a scris MM Stoica pe contul de Facebook.

MM Stoica: „Suntem hotărâți să dăm o replică pe măsură milionarilor bugetari din Liga a 3-a”

„Sigur că suporterii sunt deranjați că am fost eliminați în Ștefan cel Mare, însă trebuie să se înțeleagă că nu am tratat cu amatorism jocul. Singurul capitol la care unii au rămas datori a fost atitudinea, dar se va regla cu certitudine acest aspect în viitorul apropiat. Că se impunea penalty la Niță Adrian asta e o discuție pe care evit s-o provoc. Sau că acțiunea aceluiași atacant, născut în 2003, ar fi trebuit finalizată la 0-0.

Câștigurile sunt revenirea lui Nedelcu și evoluția de excepție a lui Niță, cu o prestație remarcabilă chiar dacă a avut adversar direct un fotbalist de mare valoare, Sorescu. De asemenea, în perspectiva luptei pentru titlu, să ai ciclu de pregătire săptămânal înaintea debutului în play-off și între jocurile 7 și 8 e mult mai bine decât să joci la 3 zile în două competiții. Oare e nevoie să adaug și că finala cupei se joacă înainte de ultima etapă a sezonului competițional, etapă care se poate juca cu titlul pe masă? Sau că suntem hotărâți să dăm o replică pe măsură milionarilor bugetari din Liga a 3-a?

MM Stoica: „Cupa nu te duce decât în noua Intertoto! De ce să-mi prezint scuze? N-a fost amatorism”

E frumos să câștigi trofee, am câștigat cupa sezonul trecut, dar titlul anul ăsta e o miză prea mare pentru a ne crampona de o eliminare într-o competiție care nu te duce decât în noua Intertoto. Suntem pe primul loc, în pofida erorilor flagrante de arbitraj din ultima vreme împotriva noastră și în favoarea CFR-ului, avem două victorii în campionat și 23 puncte diferență după 22 etape față de eterna rivală, deci nu știu de ce ar trebui să-mi prezint scuze, demisii și alte fantezii ale unora.

De media de vârstă nu mai zic. Doar că va scădea, din moment ce Niță și-a câștigat un loc în primii” a mai spus managerul FCSB.

VIDEO. Ion Marin după victoria lui Dinamo cu FCSB: „Sunt încă emoții! Sunt mari probleme și nu sunt soluții”

Citește și alte știri din Cupa României:Adevărul despre iubitul Ramonei Bădescu.Câți ani are bărbatul plin de bani
Libertatea
Comentarii (122)
creeperno290  •  11 Februarie 2021, 22:42

Vulpea care nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri

danut1971  •  11 Februarie 2021, 21:27

memeule crapa fierea in tine de ciuda!gura mica

Valentin Ioniță  •  11 Februarie 2021, 20:25

se sfasie sclavii lui becali intre ei. un deliciu sa privesti asa ceva

Vezi toate comentariile (122 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Dubai
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Craiova 1948 - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Juventus - Porto
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Bundesliga
Borussia Dortmund - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1