FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - UNIREA URZICENI, DUMINICĂ, 20:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

MM Stoica: "De ce merg dinamoviştii cu duba în deplasare? Unirea are mai mulţi spectatori decît ei!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2009 00:00

Mihai Stoica, managerul general al Unirii Urziceni, crede că şefii lui Dinamo nu au de ce să fie nemulţumiţi că el a declarat că au puţini suporteri.

"Să fie sănătoşi conducătorii lui Dinamo dacă sînt nemulţumiţi că am spus că nu au mulţi suporteri. De ce ei merg cu duba în deplasări şi Steaua cu autocarul? Cîţi suporteri are Dinamo la meciuri?

Unirea Urziceni are media mai mare de spectatori decît Dinamo! Toate fostele glorii ale lui Dinamo îşi muşcă pumnii cînd văd cine vorbeşte în numele clubului", a spus Mihai Stoica la Telesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
semprepiuforte
semprepiuforte  •  30 Mai 2009, 09:15

@steau1986forever shit : ba baiatule,noi nici nu vrem ma sa fim iubiti,ne doare in p..a de voi taranii romaniei,simt eu ca nu prea estin buc,asa-i? :)

 •  30 Mai 2009, 01:33

VORBESTI TU DESPRE DINU,BAI,BOLOVANULE?NU ESTI BUN NICI SA II MIROSI SOSETELE,NATIA MAT.I!DIN 10 CUVINTE DE-ALE LUI NU INTELEGI MAI MULTE DE 3-4.CE MI-AR PLACEA SA TE ADUCA SOARTA IN FATA MEA,AI VEDEA TU CE INSEAMNA DINAMO.AI FURAT CU STEAUA 2 TITLURI,CU ECHIPE VASALE SI ARBITRII MANJITI,TU VORBESTI DE CINSTE SI CORECTITUDINE?CAND ERAI LA OTELUL INJURAI STEAUA DE MAMA FOCULUI,CAND AI AJUNS ACOLO A DEVENIT BRUSC SINGURA ECHIPA DIN ROMANIA.NU TI-AR FI RUSINE,MAGARULE!!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Mai 2009, 00:37

Raspunsul e simplu MM: Dinamo e atat de "iubita" pe unde se duce prin tara sa joace ca spectatorii gazda ii iubesc mult si i-ar strange atat de tare la piept...si nu le-ar mai da drumul..deci, trebuie urcati in duba jandarmeriei..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează