FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, despre greșelile lui Teja: „Eu m-aș fi dus la Gigi și-i ziceam: «Lasă-mă să joc cu el»”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 15:21

FCSB a jucat aseară ultimul meci din acest sezon, cu CFR Cluj, scor 1-0. Imediat cum s-a terminat campionatul, directorul sportiv al clubului roș-albastru, Mihai Stoica, a ieșit public să spună că Raul Rusescu (30 de ani) a jucat prea puțin.

„Eu cred că Rusescu a fost cel mai nedreptățit fotbalist de la FCSB, pentru că a jucat mult prea puțin. E normal să n-ai ritm, eu dacă eram antrenor mă duceam la Gigi și-i ziceam: «Lasă-mă să joc cu Rusescu, în fața lui Gnohere, în fața lui Hora, în fața la toți, sau lasă-mă să joc cu Rusescu al doilea vârf»”, a spus MM Stoica la TV Digi Sport.

Atacantul „roș-albaștrilor” a prins doar 597 de minute în acest sezon din Liga 1, titular în 7 partide, și a marcat 4 goluri . Directorul sportiv de la FCSB consideră că Rusescu ar fi trebuit să joace mai mult și trimite „săgeți” către Mihai Teja.

Gigi Becali își vede de planul lui inițial și a anunțat astăzi că Raul Rusescu, Filipe Teixeira, Adrian Stoian și Florentin Matei vor pleca de la FCSB în această vară. (Detalii AICI)

500.000 €e cota de piață a lui Rusescu, potrivit transfermarkt.de

Citește și:

GSP LIVE // VIDEO Ionuț Chirilă vrea să antreneze la FCSB: „Garantez titlul cu credit de 500.000 €” + „Becali te calcă pe cap, are instinct de anaconda”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  21 Mai 2019, 11:31

Păcat de Rusescu. Si-au batut joc de el. Becali este gropari echipei pentru ca nu accepta ca nu se pricepe la fotbal. Dacă si sezonul următor vor juca 4-2-3-1 tot pe locul 2 vor termina. Echipa asta a lui Dan Petrescu de zic toti specialistii ca joaca defensiv foloseste meci de meci 2 atacanti de meserie(Tucudean atacant central si Omrani al doilea varf)...Fcsb joaca doar cu un singur atacant de 10 ani(mai putin perioada cand au jucat în tur de campionat cu Nikolici si Rusescu...si Rusescu a iesit golgeter) ...si sunt mirați de ce nu dau randament. Prefera 2 inchizatori rudimentari care nu trec de mijlocul terenului decat sporadic. Rusescu trebuia sa joace in atac cu Gnohere(4-4-2) si castiga fara probleme campionatul. Dar asta platesti cand ai un patron priceput la toate :-))

martinpen
martinpen  •  21 Mai 2019, 09:40

Niciodata un antrenor nu vorbeste singur cu patronul, directorul sportiv ce face? Era treaba lui mm sa mearga cu Teja la Becali.

616416588555234
Mircea-Mihai Brancoveanu  •  21 Mai 2019, 07:08

Si cine te-a oprit?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close