FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, după ce FCSB a ratat transferul lui Denis Haruț: „Un specialist cu care s-a consultat Gigi Becali i-a spus asta”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 23:32 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 00:49

FCSB a ratat transferul lui Denis Haruț, iar Mihai Stoica a reacționat pe Facebook după ce fundașul celor de la FC Botoșani nu s-a mai înțeles cu Gigi Becali.

Denis Haruț era ca și achiziționat cu 700.000 de euro de la FC Botoșani, dar a refuzat să semneze cu FCSB. Gigi Becali i-a cerut fundașului să semneze două contracte, pentru fentarea duratei maxime de cinci ani a legăturii dintre un jucător și un club, iar jucătorul nu a acceptat.

MM Stoica: „Era un fundaș dreapta interesant”

„Haruț, în opinia mea, era un fundaș dreapta interesant, cu mare grijă de minge și cu o creștere evidentă în ultimul an. Când mi s-a cerut părerea, am apreciat că Crețu are nevoie de un contracandidat pe post (cel mai nimerit - repet - e doar opinia mea) fiind Ovidiu Popescu, omul serios și versatil din lotul nostru, jucător pentru care am și o afinitate deosebită.

Nu mi-am format o părere bine argumentată despre fundașul dreapta Haruț pentru că n-ajungea să centreze decât foarte rar din cauza tacticii lui Croitoru, mult diferită de cea a noastră, care-l poziționa în centrul compartimentului median pe construcție. 

Un specialist cu care patronul nostru s-a consultat i-a spus că este un fundaș central foarte bun, care pasează direct pe mijlocași. Pentru mine era doar o supoziție, întrucât construcția Botoșaniului era exclusiv în sarcina lui Rodriguez, care cobora între fundașii centrali și apela des la pasa lungă”, a scris directorul sportiv al celor de la FCSB pe pagina personală de Facebook.

MM Stoica: „Mă bucur pentru Adrian Mutu”

Mihai Stoica crede că Denis Haruț nu ar avea înălțimea care a fost prezentată în anumite publicații: „Între timp, mai precis în iarna asta foarte scurtă, Haruț s-a transformat într-un jucător cu talie. Eu am 1,84 și, trecând pe lângă el anul trecut, i-am estimat înălțimea la 1,80-1,81. Citesc că are 1,85 (conform unei publicații care l-a citat) sau 1,84 și un fel de Sergio Ramos (conform alteia) iar postul lui este fundaș central.

Mă bucur pentru Adrian Mutu, avea nevoie de un fundaș central de talie în perspectiva turneului final (nu stăm foarte bine în centrul defensivei). E posibil ca Haruț să fie viitorul lider de care fotbalul românesc are nevoie, poate va prelua în viitor de la Chiricheș responsabilitatea organizării defensive a naționalei mari, de ce nu? Mai ales că are acum aceeași înălțime cu Iulian Cristea și puțin-puțin sub Miron. Dar poate mai crește”.

MM Stoica, după ce FCSB a ratat transferul lui Denis Haruț: „Un specialist cu care s-a consultat Gigi Becali i-a spus asta”
Captură Facebook Mihai Stoica

1 milion de €este cota de piață a lui Denis Haruș, conform Transfermarkt

VIDEO. Toni Petrea prefațează FCSB - Astra + Ce spune despre meciurile cu Dinamo

Citește și alte știri despre Liga 1:

Marea dezamăgire a lui Gigi Becali ar putea reveni la FCSB: „Este inutil să ne ascundem!”

Eroul ultimei victorii cu FCSB și-a depus memoriu și pleacă de la Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
152107025994751
Emil Loza  •  14 Ianuarie 2021, 19:56

Dle Stoica asteptati atacuri parsive mai ales din partea gsp! Raspundeti le elegant!Nu mor caii cind vor ciinii!

romeverest
romeverest  •  14 Ianuarie 2021, 12:45

Cand strugurii sunt acrii si nu ajungi la ei, incepi sa dai astfel de declaratii !! Daca se realiza transferul, slujbasul de serviciu nu mai inceta cu laudele la adresa lui Harut !! Jenant !!

adriann_
adriann_  •  14 Ianuarie 2021, 10:44

Transportatorul de Eltoni are pareri :))) Ultima oara i-a zis ciobanului ca Burca nu e bun samd :))) E mare pacat ca nu-l lasa ciobanul pe cartonat sa-i faca toate transferurile :)))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează