FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI

MM Stoica e bulversat: "Nu știu când se va rupe acest blestem. N-am întâlnit așa ceva niciodată!" » Ce jucător a lăudat după meciul cu Voluntari + încă un schimb de replici cu Mircea Rednic

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 23:50

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, s-a plâns la finalul partidei cu FC Voluntari, 2-1, de numărul mare al indisponibililor cu care roș-albaștrii se confruntă în această perioadă. 

"Nu știu când se va rupe acest blestem. N-am întâlnit așa ceva în atâția ani de carieră. Eu nu am mai văzut așa ceva! Sunt accidentări diverse, deci nu e o problemă generală a echipei. E înfiorător! Am terminat meciul cu doi atacanți fundași laterali și cu doi mijlocași fundași centrali. În aceste condiții, o victorie în ziua de 27 octombrie va însemna mult. Poate acesta este semnul. 

Vreau să-l felicit pe Mihai Roman, a făcut o partidă excepțională. A jucat pe o poziție pe care nu a mai jucat niciodată (n.r. - fundaș stânga) și a fost în top 3 din echipă.

Nu știm încă ce se întâmplă cu Planic, dar m-aș mira să poată fi recuperat complet până la meciul cu Dinamo. Va reveni Stan, apoi unul dintre Bălașa și Momcilovic. Pintilii și Ovidiu Popescu sunt out până la sfârșitul acestui an. Îmi pare foarte rău pentru Ovidiu Popescu, a avut o accidentare înfiorătoare. E puternic fizic și mental, știu că va reveni, dar e exclus să mai joace în 2018. Are un ligament rupt aproape în totalitate", a spus MM Stoica.

MM a trasat concluziile după finalul turului și spune că cel mai mare regret rămâne eliminarea suferită în fața lui Rapid Viena în play-off-ul Europa League. 

"Să tragem linie după ce joacă CFR cu Sepsi. Atunci vom vedea dacă e bine sau nu pentru noi. A fost o dezamăgire eliminarea în fața lui Rapid Viena, o eliminare complet nemeritată. Apoi am fost măcinați de accidentări. Mă întreb dacă generația lui Dică și Rădoi avea atâția accidentați, oare cine juca? Poate Olăroiu și Cătălin Necula", a spus Mihai Stoica la finalul meciului.

"Nu mă mai întrebați de Dinamo! Mircea Rednic glumește, face glume bune, glume proaste. I-am răspuns și eu cu o glumă, dar niciodată nu o să mă supăr, e un om pe care eu îl simpatizez. Vom zâmbi de fiecare dată când ne vom întâlni. Nu pot trece ce a spus el nici măcar la capitolul insulte"
Mihai Stoica, despre dialogul de la distanță pe care l-a avut cu Mircea Rednic

"Vor urma săptămâni și mai grele, Dică e la început de carieră. Au fost multe săptămâni grele, aceasta a fost «pistol cu apă»"
Mihai Stoica

Vezi și:  Gigi Becali, show în direct după victoria cu Voluntari » A anunțat că nu se mai bagă peste Nicolae Dică: "Nu mai fac asta niciodată" + de ce nu a venit la meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  28 Octombrie 2018, 13:28

Acum se razbuna prostiile pe care le-ati facut voi doi, tu si Dica, sub "atenta indrumare" a patronului-antrenor-manager, Becali! Spalati-va pe cap cu Rusescu - insinidul si incolorul jucator care nu se mai intalneste cu minge de vreo doi ani - pe care l-ati preferat in dauna lui Kelijc si pentru tampenia de a nu-l lua pe Ngadeu de la FC Botosani! Acum nu aveti nici fundasi centrali si nici atacanti. Asta nu-i blestem, ci tampenie!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  28 Octombrie 2018, 13:06

Parca la sfarsitul campionatului trecut toti slugoii ciobanului radeau ca Dinamo a castigat maxim de puncte in play-aut pentru ca juca cu niste echipe de 2 lei:Voluntari,chiajna,etc>Ce a facut recent fcsb cu Chiajna?De ce se bucura acum ca a castigat cu Voluntari cu 2-1? Toti sunteti ca beeeeecali, vorbeste gura fara voi!

2264101893823582
Kiss Péter  •  28 Octombrie 2018, 12:03

Blestemul este insusi MMstoica !! FCSB nu va castiga campionatul,cat timp CFR,Craiova si SEPSI SIC vor fi in prima liga !!Cred ca si locul 4 este acceptabil...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează