FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, ironii la adresa fanilor lui CFR: „Sunt puțini, poţi să faci şi un grup pe WhatsApp cu ei. Până și cei din club țin cu Universitatea”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 14:37 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 16:08

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a avut o reacție ironică la adresa celor de la CFR Cluj, principala candidată a roș-albaștrilor la titlu.

Mihai Stoica a comparat situația de la CFR și U Cluj, cele două rivale locale. Acesta râde de „feroviari” pentru faptul că au foarte puțini susținători în comparație cu Universitatea.

Edi Iordănescu vorbește despre plecarea de la FCSB: „Echipa ar fi fost în moarte clinică” » De ce a renunțat la clauză
FCSB
Edi Iordănescu vorbește despre plecarea de la FCSB: „Echipa ar fi fost în moarte clinică” » De ce a renunțat la clauză

„Sergiu Buş s-a reîntors acolo unde cunoaşte toată galeria. Nici nu e greu să-i cunoşti, că sunt cam puţini. E normal că-i cunoşti. Poţi să faci şi un grup pe WhatsApp cu ei, că nu e problemă. Acolo şi cei din club ţin cu Universitatea. Asta ştiu eu. Universitatea e echipa oraşului şi toată lumea ţine cu Universitatea. 

Niciodată în istorie nu se va întâmpla ca CFR Cluj să fie mai susţinută decât U Cluj. Poate să ia CFR 24 de campionate la rând, să joace în Champions League de 11 ori, să ajungă în primăvara europeană. Nimeni din România nu poate să ţină cu o echipă precum CFR Cluj”, a declarat Mihai Stoica potrivit Telekom Sport.

Mihai Stoica: „Craiova a fost singurul fenomen de provincie”

MM a afirmat că echipa care le-a făcut concurență de-a lungul timpului celor 3 mari echipe bucureștene Rapid, Dinamo și Steaua este Craiova. Acesta a menționat și FC Argeș, în perioada în care Dobrin strălucea pentru piteșteni.

„Poate cu Dinamo, Rapid, Steaua. Craiova a fost singurul fenomen de provincie... A fost puţin FC Argeş, dar era Dobrin acolo. Datorită lui erau oameni din provincie, din împrejurimile judeţului Argeş, care ţineau cu FC Argeş. Tatăl meu era dinamovist, dar s-a bucurat când a câştigat FC Argeş campionatul, bătând pe Dinamo 4-3 în „Ştefan cel Mare”, pentru că era Dobrin. 

Cu Universitatea Craiova au mai ţinut oamenii. Urziceniul a fost un fenomen, nimeni nu ţinea cu noi. Nimeni! Nici cei din Urziceni nu ţineau. Şi CFR nu a făcut performanţe înainte? A bătut-o pe Manchester United! Uitaţi-vă la sondaje. Nu există în sondaje. 

Niciodată n-o să fie, am studiat asta şi ştiu. Nici măcar în Cluj n-o să fie. Rezultatele nu fac suporteri. Dacă un copil face ochi, n-o să ceară tricou cu CFR, cere cu Steaua, FCSB”, a mai precizat Mihai Stoica.

VIDEO Andrei Ivan despre satisfacția eliminării FCSB-ului din Europa League: ”Am plâns de bucurie”

Citește alte știri din Liga 1:

Edi Iordănescu vorbește despre plecarea de la FCSB: „Echipa ar fi fost în moarte clinică” » De ce a renunțat la clauză

Adevăratul motiv al transferului lui Ionel Ganea la Bistrița, dezvăluit: „Mi-a promis 3 puncte la meciul direct”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
448738963548193
Bogdan-Florin Costea  •  15 Ianuarie 2022, 13:15

MM de cand esti la FCSB cu ce echipe mari ati jucat????Cu cine ati cistigat sau macar un egal??? Nu vorbi de "ETICHETA CU STEAUA "pe care a cumparat-o D-nul Becali ,vorbeste de echipa pentru care tu muncesti si rezultatele din ultimi 10 ani.NU CONFUNDA MARFA CU AMBALAJUL. La Steaua cand a facut performanta nu tineau unul ca tine nici copil de mingi.

448738963548193
Bogdan-Florin Costea  •  15 Ianuarie 2022, 13:03

FCSB CATI FANI ARE ,IN COMPARATIE CU RAPID SAU DINAMO???? Stoica nu uita ca lucrezi slujnic la *** FCSB nu esti la STEAUA .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

124022513372488
Doru Alin  •  15 Ianuarie 2022, 12:11

Bugs Bunny, iepurele fricos a lui Gigi, ar trebui sa isi muste limba. E departe de líder, ar trebui sa taca. Uitati-va la el ce dinti de iepure are! :)))))

Vezi toate comentariile (49)
Comentează