FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica confirmă intenția lui Gigi Becali: „Da, da, da! Sută la sută!”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, confirmă decizia lui Gigi Becali
Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, confirmă decizia lui Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 06:51 / Actualizat marti, 05 martie 2024 07:08

Gigi Becali a spus că va merge la TAS, pentru a contesta decizia UEFA de a-l amenda cu 30.000 de euro pentru că ar fi pariat pe meciul Nordsjaelland – FCSB, din turul 3 preliminar al Conference League.

De data asta, Gigi Becali chiar nu mai glumește. După ce UEFA l-a amendat cu 30.000 de euro pe motiv că ar fi pariat pe meciul Nordsjaelland - FCSB (2-0), din turul 3 preliminar al Conference League, omul de afaceri a susținut că el a glumit când a făcut acea afirmație și că intenționează să conteste sancțiunea la TAS.

Nicolae Ciucă a făcut anunțul » Din „Generația de Aur”, candidat la Primăria Capitalei? „Va fi sondat, să vedem ce zic bucureștenii”
PRIMĂRIE
Nicolae Ciucă a făcut anunțul » Din „Generația de Aur”, candidat la Primăria Capitalei? „Va fi sondat, să vedem ce zic bucureștenii”

Mihai Stoica: „Domnule, e adevărat? Am glumit”

Iar Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație la FCSB, a confirmat luni seară hotărârea patronului său. „Da, da, da, da, da, merge la TAS, 100%. La el e o chestie de principiu, aşa e. Eu acum în emisiune fac o declaraţie, că aseară după meci n-am avut somn şi am fost să sparg o bancă. Domnule, e adevărat? Am glumit.

Ce probe să ai că n-a jucat, n-a jucat, asta spun. Aseară am câştigat eu la pariuri. Glumesc. Eu nu joc de principiu, am fost jucător de toate, că ăsta era cartierul în Galaţi", a spus MM Stoica, la Orangesport.

Gigi Becali dă vina pe Radu Vișan, secretarul general al FRF

Becali spune că vinovat pentru sancțiunea pe care a primit-o e Radu Vișan, secretarul general al FRF, pe care l-a criticat. „Astea sunt prostii! Dacă fac niște glume... Bine îi ai pe ăștia în țară care nu au ce face și te reclamă. E unul acolo, Vișan. Are omul ceva... Tralala. Face, măi, Vișan, măi, în nebunia lui...

Una-două nu-i convine și se crede șmecher. Cum să plătesc? Pentru ce? Eu glumesc. Ne închide gura, măi, Vișan, măi? Măi, Vișane, ai ceva la bibilică?”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

Ce spune FRF despre sancțiunea primită de Gigi Becali

Federația Română de Fotbal, la rându-i, a oferit prima reacție referitoare la sancțiunea primită de patronul FCSB.

„Federația Română de Fotbal nu a primit o informare oficială cu privire la sancțiunea UEFA. Fiind vorba despre un meci dintr-o competiție intercluburi la nivel european, UEFA a deschis procedura disciplinară și același for a aplicat și sancțiunea. FRF a colaborat cu inspectorii disciplinari UEFA pe parcursul procedurii. Prin urmare, nu se impune ca FRF să deschidă o procedură disciplinară suplimentară”, a precizat FRF.

  • Meciul pe care ar fi pariat sume de bani patronul vicecampioanei României este cel dintre Nordsjaelland și FCSB, încheiat cu victoria danezilor, scor 2-0. Partida a contat pentru returul turului 3 din Conference League și a avut loc pe 17 august 2023.
  • În meciul tur, care a avut loc pe stadionul Ghencea, roș-albaștrii au remizat cu danezii, scor 0-0. Totuși, partida retur a fost mult mai complicată și s-a terminat cu victoria lui Nordsjaelland, fără drept de apel.

VIDEO. Gigi Becali anunță din nou că dă cu artificii în play-off: „O să fie pregătite de la al treilea meci. Ceva spectaculos o să fie, n-ați văzut în viața voastră așa ceva”

Mai puteți citi:

Mihai Rotaru a cerut o fază de penalty în studio, s-a contrat cu Crăciunescu, apoi a dezvăluit: „Era visul nostru ascuns, acolo, într-un colțișor”

Dan Șucu, imediat după Craiova - Rapid: „Doamne, ce mult mi-ar plăcea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
atthur
atthur  •  05 Martie 2024, 13:55
Postat de VanBasten2000 pe 05 Martie 2024, 10:27

Tu nu intelegi prea multe, asa-i?! A zis chiar Becali, nu Visan.

Da' dacă merge la TAS și ăia-i dau dreptate(vezi cazul CEDO)recunosti ceea ce e evident,că ești papagal de mori???...???

GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  05 Martie 2024, 12:55

Becali trebuia sa mearga la TASS in dosarul valiza ! Ar fi castigat 100% ! Caci à dat bani sa se joace meciul corect ,de aceea Steaua nu à fost penalizata de UEFA ,care sanctioneaza foarte drastic coruptia in fotbal ! Deci nu à fost coruptie ,numai justitia de *** din Romania à considerat asa ! Nu sunt fan Gigi Becali !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paul101089
paul101089  •  05 Martie 2024, 11:17

Aia care il cred pe Becali ca a glumit si nu a pariat sunt aceeasi care sustin in continuare ca Sucu candideaza la primarie (oricare ar fi aia), desi omul a infirmat oficial de mai multe ori.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează