FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transferul la FCSB care i-a dat mari emoții lui MM Stoica: „Mare lucru că a reușit Gigi să nu spună! A păstrat secretul până azi”

MM Stoica, manager FCSB
MM Stoica, manager FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2022 21:15 / Actualizat vineri, 12 august 2022 21:39

MM Stoica, managerul de la FCSB, a vorbit despre ultimul transfer, mijlocașul Vadim Rață (29 de ani), venit de la Voluntari.

MM Stoica a stat cu emoții că Gigi Becali va dezvălui faptul că negociază pentru Vadim Rață și s-a declarat surprins că patronul lui FCSB a vorbit abia azi, după meciul cu Dunajska Streda.

Latifundiarul a dezvăluit în exclusivitate pentru GSP.ro transferul lui Rață, iar, la câteva ore distanță, internaționalul moldovean a fost prezentat oficial.

Steagul din cauza căruia UEFA amenință FCSB » MM Stoica: „Avem probleme cum nu vă puteți imagina”
FCSB - DUNAJSKA STREDA 1-0
Steagul din cauza căruia UEFA amenință FCSB » MM Stoica: „Avem probleme cum nu vă puteți imagina”

Becali i-a dat emoții lui MM Stoica

„Olaru, chiar dacă pare insubstituibil și e excepțional, ținând cont că sperăm să jucăm la 3 zile, e nevoie de un jucător de același profil și valoare, de-asta l-am luat pe Vadim Rață. Mare lucru că a reușit Gigi să nu spună câteva zile că se discută pentru Rață, a păstrat secretul până azi. Am stat cu emoții. Mă uitam dimineața: «A zis, n-a zis»”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

MM Stoica a vorbit și despre accidentarea lui Adrian Șut din meciul cu Dunajska Streda: „La 2 minute de când a intrat, Șut s-a accidentat și și-a dat viața pentru a ajuta echipa, a jucat așa restul meciului. Mai aveam o singură schimbare. Consultul clinic de aseară spune că are entorsă de genunchi și e posibil să fie rupt sau întins ligamentul colateral extern. Ar sta mai puțin decât dacă era vorba de ligamentul încrucișat, dar îmi pare rău de el”.

MM Stoica: „Suntem aproape să aducem un atacant cu gabarit”

Managerul de la FCSB a vorbit și despre următorul transfer, un vârf.

„Suntem aproape să aducem un alt atacant cu gabarit, care să poată să facă pressing. Gigi a transmis o ofertă pentru Compagno, care are o clauză de 3 milioane de euro. Îl știu pe Adrian Mititelu, nu se va mișca jucătorul de acolo sub această sumă.

Ștefănescu (n.r. Marius Ștefănescu, de la Sepsi) poate juca în spatele atacantului în sistemul 4-2-3-1. Noi avem acolo Miculescu, Coman, unde să joace? Fundaș stânga iar avem, Radunovic, poate să joace și Boboc acolo. Eu nu pot să fiu atât de amator încât să propun un jucător care n-are drept de joc în play-off. E foarte bun, îmi place mult, dar nu se pune problema”, a mai spus MM Stoica, conform sursei menționate. 

Liga 1 / Match Preview FCSB - Chindia Târgoviște

Citește și alte știri despre FCSB:

Ioan Andone, impresionat de un jucător de la FCSB: „El e de departe cel mai bun. Poate să coste 15 milioane”

Jucătorul după care plânge Gigi Becali: „Fotbalul are niște secrete pe care nu le stăpânesc! Nu mai avem posesia fără el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  13 August 2022, 20:53

Fotbalul nostru niciodata nu va functiona atita timp cit acest personaj penal inca exista.

talpaiadului
talpaiadului  •  13 August 2022, 20:27
Postat de maradona79 pe 13 August 2022, 19:08

Locul 2 e un loc fruntas in clasament. :)))

Da, locul 2 este un loc fruntas. Si tinand cont de cum arata echipa la ora actuala in raport cu celelalte competitoare, locul 2 ar fi o performanta notabila.

maradona79
maradona79  •  13 August 2022, 19:10
Postat de roadghost pe 13 August 2022, 01:06

Gsp, va rog, mai multe articole si citate din condamnati, va rog frumos....***, astept ziua in care nu veti mai fi viabili ca publicatie, ***? ***

Te rog sa nu jignesti oameni care si-au ispasit cu demnitate pedepsele privative de libertate si au mai si scris carti, ceea ce nu multi dintre suporterii fecesebisti au acasa.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează