INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - DUNAJSKA STREDA 1-0

Steagul din cauza căruia UEFA amenință FCSB » MM Stoica: „Avem probleme cum nu vă puteți imagina”

Suporterii lui FCSB la meciul cu Dunajska Streda
Suporterii lui FCSB la meciul cu Dunajska Streda

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2022 21:51 / Actualizat sambata, 13 august 2022 00:56

Mihai Stoica (57 de ani), managerul de la FCSB, a declarat că observatorul UEFA de la meciul cu Dunajska Streda, scor 1-0, a sesizat un steag ofensator al fanilor roș-albaștri și a cerut ca acesta să dispară din peluză.

Steagul în cauză are ilustrată o cruce celtică și un suporter cu o cagulă, iar oficialii UEFA au considerat că simbolul de pe steag este unul neo-nazist.

Bonus nesperat pentru Becali! A primit de 5 ori banii investiți
AUDIENȚE
Bonus nesperat pentru Becali! A primit de 5 ori banii investiți

MM Stoica, despre problemele de la FCSB - Dunajska Streda 1-0

„Oamenii vin acum la stadion pentru că ei vor să arate că asta este Steaua. E clar. Niciodată n-a fost mai evident! De-asta fac spectacol. Când 40.000 de oameni trag un semnal de alarmă, s-a terminat. 

Lumea nu poate fi mințită la infinit. Invenții, o echipă făcută peste noapte, cu obiectivul «Să inventăm un prejudiciu, să-i luăm banii lui Gigi». Principala atracție a meciului asta a fost”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Steag al galeriei FCSB, interpretat drept neo-nazist de UEFA

Managerul lui FCSB a vorbit și despre problemele pe care le are clubul cu UEFA. La meciul cu slovacii, galeria a stat în Peluza Nord a Arenei Naționale, iar Peluza Sud, unde lua loc de obicei, a fost închisă și a fost afișat acolo un banner cu „No racism”, după scandările rasiste de la meciul cu Saburtalo, din turul anterior. Acum, UEFA a confiscat în minutul 18 un steag din peluză.

Steagul din cauza căruia UEFA amenință FCSB » MM Stoica: „Avem probleme cum nu vă puteți imagina”
Steagul din cauza căruia UEFA amenință FCSB » MM Stoica: „Avem probleme cum nu vă puteți imagina”
Imagine mai clară cu steagul respectiv

„Când Olaru făcea al 250-lea sprint, epuizat, căzut pe gazon, zeci de mii de oameni au aprins torțele telefoanelor, că altfel (n.r. cu torțe reale) eram suspendați pe viață. Și-așa avem probleme cum nu vă puteți imagina.

A fost un steag, pur și simplu, observatorul și ofițerul de securitate au zis să fie scos din peluză în minutul 18. Nu e o cruce celtică, e un simbol care n-are legătură. Și un suporter cu cagulă. Am citit azi despre crucea celtică, nu e un simbol neo-nazist. Pur și simplu e o confuzie, sper să înțeleagă. Peluza Nord a fost la înălțime, nici măcar o scandare care să poate fi interpretată ca xenofobă”, a mai declarat MM Stoica.

N-a fost un joc reușit al nostru. Dar a fost dublat de victoria din deplasare. Scorul, până la urmă, ne permitea să jucăm economicos, slovacii au avut ocazii. Dacă intra mingea în poartă la bara lli Balogh, se scria altfel istoria. Dar cu un asemenea public în spate nu ai cum să nu obții un succes

- MM Stoica, la Orange Sport

+11 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB a împrumutat un fotbalist la CS Mioveni! Ultimele achiziții l-au scos din planurile lui Dică

Detronate de un serial turcesc! » „Mă numesc Zuleyha”, lider de audiență în seara în care FCSB, CFR și Craiova s-au calificat în play-off-ul Conference League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
istet10
istet10  •  13 August 2022, 22:37

Pai crucea aia apare si in stema FCSB. Cum de asta nu au observat. Deja treaba cu politica corecta exagereaza.

Sqr.Q
Sqr.Q  •  13 August 2022, 22:06
Postat de sile007 pe 12 August 2022, 22:56

Il ciobandante a pastrat spiritul Stelei de-a lungul timpului, doar frustratii si *** nu vad asta.

Nu are cum pastra spiritul STELEI ! E un simplu ...*(autocenzurat)... Atat a facut, a inlocuit STEAUA -din denumire - cu fc fac ce Spume Behehecali- dupa care a declarat, in cel putin 3 randuri, ca el e mandru de ACEASTA denumire si ca nu il intereseaza denumirea STEAUA !!! Asa ca nu stiti voi, mai bine decat seful vostru suprem, CUM se NUMESTE echipa pe care o antreneaza, subventioneaza, becalizeaza, legumizeaza, marionetizeaza etc !!!

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  13 August 2022, 20:56

FC Fecesebeaua Berceni este rusinea Romaniei!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează