FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un jucător de la FCSB vrea să plece la Dinamo! Reacția lui MM Stoica: „Eu decid dacă se face transferul. Am un sfat pentru el”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2022 17:13 / Actualizat marti, 19 iulie 2022 17:45

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre posibilul transfer al mijlocașului Ovidiu Horșia (21) la rivala Dinamo.

Horșia, jucător la FCSB Academia Clinceni, satelitul vicecampioanei României, a dezvăluit la finalul amicalului câștigat împotriva celor de la Dinamo, scor 3-1, că își dorește să se transfere la marea rivală. 

Victor Pițurcă nu-i dă șanse FCSB-ului la titlu: „Pleacă cu un minus foarte mare: nu antrenorul face echipa”
FCSB
Victor Pițurcă nu-i dă șanse FCSB-ului la titlu: „Pleacă cu un minus foarte mare: nu antrenorul face echipa”

Mihai Stoica este cel care decide soarta fotbaliștilor aflați la echipa a doua, iar managerul roș-albaștrilor i-a dat undă verde lui Horșia pentru transfer.

Mihai Stoica: „Dacă vrea Horşia la Dinamo, merge le Dinamo”

„Mihai Stoica decide că Ovidiu Horşia merge oriunde vrea să meargă. Nu contează dacă e Dinamo. Dacă vrea Horşia la Dinamo, merge le Dinamo. 

Dar eu, în locul lui Ovidiu Horşia, după amicalul dintre FCSB A Clinceni, că aşa se cheamă, şi Dinamo, când FCSB A Clinceni a dominat-o pe Dinamo categoric, Dinamo neputând să stea în picioare, aş rămâne la FCSB A Clinceni decât să merg la Dinamo. Mă rog, e opțiunea lui”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.

Ovidiu Horșia este sub contract cu FCSB din anul 2017, dar a fost mereu împrumutat. Academica Clinceni, Poli Iași, Gaz Metan și Unirea Constanța sunt echipele din CV-ul mijlocașului.

Horșia, neplătit de 11 luni la FCSB

Ovidiu Horșia (21 de ani), mijlocaș împrumutat de FCSB la FCSB Academia Clinceni, „satelitul” din Liga 2 al clubului, vrea să își găsească o echipă în Liga 1 până la finalul perioadei de transferuri. Între octombrie 2020 și februarie 2022 a jucat la Gaz Metan, care nu l-a plătit timp de 11 luni!

„Momentan nu știu dacă voi continua aici, dar sunt aici și mă pregătesc zilnic. Încerc să-mi revin, că vin după o accidentare la genunchi. Vom vedea pe viitor. Nu știu când sau dacă voi juca la FCSB, dar momentan sunt aici, în discuție cu ei pentru o posibilă mutare la altă echipă. 

Am vorbit și cu Poli Iași, dar nu prea am avut meciuri, am stat vreo 6 luni pe bară și antrenorii sunt mai reticenți. 

Am venit aici, unde mi s-au oferit șanse și mă știe lumea. Poate voi face pasul la o echipă din Liga 1 în această perioadă de transferuri”, i-a spus Horșia reporterului GSP prezent la amicalul FCSB Academia Clinceni - Dinamo, scor 3-1.

VIDEO Ovidiu Horșia, declarații după Dinamo - FCSB Academia Clinceni 1-3: „E trist că Dinamo a ajuns aici”

Citește alte știri din Liga 1:

Conducerea campioanei se revoltă, după ce LPF a reprogramat meciul cu FCU în plină zi: „Bătaie de joc, vor fi 45 de grade la nivelul solului!”
FCU CRAIOVA - CFR CLUJ
Conducerea campioanei se revoltă, după ce LPF a reprogramat meciul cu FCU în plină zi: „Bătaie de joc, vor fi 45 de grade la nivelul solului!”
Ofertă din Liga 1 pentru jucătorul lui Dinamo cu 1 gol în 52 de meciuri: „Nu-mi cereți bani pe el, că nu dă nimeni”
FC BOTOȘANI
Ofertă din Liga 1 pentru jucătorul lui Dinamo cu 1 gol în 52 de meciuri: „Nu-mi cereți bani pe el, că nu dă nimeni”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
freddy
freddy  •  20 Iulie 2022, 08:18

Radeti aiurea! Omul e responsabil cu schimbatul hartiei la imprimanta. Daca nu baga el hartie acolo cum scot aia contractul ca sa fie semnat?? Din punctul lui de vedere, el decide!

creeperno807
creeperno807  •  19 Iulie 2022, 22:38

Becali moare de ras cand citeste asemenea stire

dobrin
dobrin  •  19 Iulie 2022, 19:56

Gluma anului: „Eu decid dacă se face transferul” :))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează