FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA - FCSB 2-1

MM Stoica iese la atac și prezintă o fază controversată din Bănie: „Viciere! E procedeu de lupte ce face Mitrea cu Compagno”

Faza la care face referire MM Stoica / Captură Prima Sport
Faza la care face referire MM Stoica / Captură Prima Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 15:12 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 15:20

La 12 ore de la finalul derby-ului Universitatea Craiova - FCSB 2-1, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a reclamat o fază controversată petrecută în careul oltenilor, la 1-1. 

Oficialul vicecampioanei susține că echipa sa ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de pedeapsă.

Faza incriminată a avut loc în minutul 48, la un corner executat de roș-albaștri. Compagno și Mitrea se țin reciproc, ambii se prăbușesc la pământ în cădere, dar arbitrul Radu Petrescu lasă jocul să continue.

MM Stoica iese la atac și prezintă o fază controversată din Bănie: „Viciere! E procedeu de lupte ce face Mitrea cu Compagno”
Faza la care face referire MM Stoica

MM Stoica iese la atac și prezintă o fază controversată din Craiova - FCSB: „Viciere!”

„Alo, domnu’ Radu Petrescu (care te uiți foarte atent) și domnu’ Chivulete de la VAR, e procedeu de lupte ce face Mitrea cu Compagno

Nu chiar ce i s-a întâmplat lui Dawa cu Anderlecht, dar tot penalty. Iar, având în vedere că bate bine al nostru, cam viciere. Că se făcea 2-1 pentru noi… Mai sunt și altele, le dezbatem azi”, a scris MM Stoica, pe contul său oficial de Facebook. 

Seară neagră pentru Radu Petrescu în derby-ul Craiova - FCSB

Arbitrul bucureștean a greșit grav cel puțin de două ori. De fiecare dată împotriva Craiovei. „Centralul” a avut mai multe faze controversate de judecat, între care 3 situații de penalty.

  • Minutul 16. La o centrare în careul FCSB-ului, Haruț îl faultează în careu pe Markovici
  • Decizia arbitrului: nu e penalty
  • Verdictul Gazetei: decizie eronată
MM Stoica iese la atac și prezintă o fază controversată din Bănie: „Viciere! E procedeu de lupte ce face Mitrea cu Compagno”
Faza din minutul 16, în care Haruț îl faultează în careu pe Markovici, fără ca Petrescu să intervină / Sursă foto: sportpictures.eu
  • Minutul 30. Tamm îl faultează clar pe Markovici în suprafața de pedeapsă
  • Decizia lui Petrescu: penalty.
  • Verdictul Gazetei: decizie corectă
MM Stoica iese la atac și prezintă o fază controversată din Bănie: „Viciere! E procedeu de lupte ce face Mitrea cu Compagno”
Tamm depășit de Markovici, 11 metri evident / FOTO Răzvan Păsărică / sportpictures.eu
  • Minutul 45+2. În careul Craiovei, Compagno se întoarce cu mingea spre poartă și se ciocnește cap în cap cu Bancu.
  • Decizia „centralului”: penalty. 
  • Verdictul Gazetei: decizie eronată. Ciocnirea e involuntară, iar contactul este inițiat mai degrabă de italian.

Aflat în studioul DigiSport, fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu nu s-a putut decide: „Este o fază filmată cam din satelit, de departe. E foarte greu să vezi toate detaliile. Nu știu dacă se ciocnesc întâmplător sau nu”. 

În schimb, un fost arbitru internațional contactat de GSP.RO l-a contrazis pe „central”: „E fault în atac, nu penalty! Eram convins că se va întoarce decizia la VAR. Bancu stă pe loc, nu face nimic. Compagno îl lovește în față”. 

VIDEO Dumitru Dragomir, atac dur la adresa VAR: „Este o rușine! Ce caută arbitrii acolo dacă nu au capacitate?”

Citește și alte știri de actualitate:

Lui Gigi Becali i-a cășunat pe un titular din înfrângerea de la Craiova: „Nu e bărbat, a fost ZERO!”

A trecut la ordine! Gigi Becali îi trasează o sarcină clară lui Dică: „Ei doi trebuie să fie în același timp pe teren”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (90)
zicsieu
zicsieu  •  22 Septembrie 2022, 13:35
Postat de pittt pe 21 Septembrie 2022, 23:11

Tot ce scriu e foarte documentat. În rest, despre morți numai de bine. Tot documentat. Dacă nu mă crezi citeste legea falimentului.

citeste-o tu, clona lui Brad Pitt ! cauta si cazul Gaz Metan Medias daca tot te stii cu legile si legile sportive! suflete inchiriate sunteti si toata tara stie asta !

pittt
pittt  •  21 Septembrie 2022, 23:11
Postat de zicsieu pe 20 Septembrie 2022, 12:05

baaaaa !!!! clona lui brad pitt. iar tu? cauta, intreaba, documenteaza-te! mai ales despre ce a zis Ilie Balaci. sunteti habarnisti. nu stiti regulile acestui joc si aveti tupeul sa comentati pe internet. suflete inchiriate ce sunteti.

Tot ce scriu e foarte documentat. În rest, despre morți numai de bine. Tot documentat. Dacă nu mă crezi citeste legea falimentului.

zicsieu
zicsieu  •  20 Septembrie 2022, 13:13
Postat de legio.sud pe 19 Septembrie 2022, 18:41

Bai lăutare , când ați bătut bă “ ca la fasole când avea nea GG lotul burdușit cu arbitri “ ?! Când la tr Severin Bancu este călcat in careu și va dădeau penalty , când ați avut noroc chior in returul playofului trecut când după golulu lui Mamut la faza următoare a fost bara ?!? Când in acel (2-0 pt Craiova pe NA in turul aceluiași playof ?) bă sa îți între bine in cap a aparut VAR -ul , oricum voi furați și cu VAR și cu arbitrul care a venit cu voi in autocar ( Bucureșteanul r.Petrescu ) dar degeaba baa va sare rândul și anul asta , rasilor !

taci, ba ! habarnistule. nu stiti reguluile jocului de fotbal dar bine ca aveti voi internet sa comentati aiurea. daca tot ai internet cauta regulile jocului de fotbal nu mai abera pe aici pe gsp. pune mana pe carte, ba ! suflete inchiriate ce sunteti. cs MOgo niciodata echipa Olteniei. da-ti-as shaorma moca cu de toate.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează